Головна Новини Суспільство Кримінал У Львові відкрили провадження стосовно хірурга: в чому його підозрюють
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові відкрили провадження стосовно хірурга: в чому його підозрюють

Львівського хірурга притягнуть до відповідальності

20 серпня 2021, 19:25
Поділіться публікацією:

Юнак помер після того, як сходив до лікарні. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

У Львові відкрили провадження стосовно хірурга: в чому його підозрюють

Хірург не госпіталізував пацієнта і той помер, фото з відкритих джерел

Відомо, що 23-річний мешканець Львівського району прийшов до лікарні зі скаргами на здоров'я. Пацієнта оглянув хірург районної лікарні й відпустив додому. Через деякий час юнак помер. Рідні хлопця написали заяву до поліції. Там провели розслідування смерті хлопця.

Встановлено, що 38-річний лікар-хірург обстежував його неналежним чином та недооцінив критичний стан здоров'я пацієнта. Останній помер через те, що вчасно не отримав медичного лікування і його хвороба загострилася.

Медику вже оголосили підозру за частиною 1 статті 140 (неналежне виконання професійних обов'язків медичним або фармацевтичним працівником) Кримінального кодексу України.

Справу розслідували працівники відділу розслідування злочинів, скоєних  проти життя та здоров’я особи слідчого управління поліції.

Якщо вину чоловіка буде доведено у суді, то медика можуть позбавити права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до п'яти років або покарати виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до двох років, або позбавленням волі на той самий строк.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Львові судитимуть класну керівницю загиблого школяра. Хлопець впав у водоспад під час шкільної екскурсії з іншими класами в природному парку "Сколівські Бескиди". Від новини класна керівниця потрапила до реанімації міської лікарні із гіпертонічним кризом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини