Головна Новини Суспільство Кримінал У Львові таксист отримав кулю замість грошей: що кажуть в поліції
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львові таксист отримав кулю замість грошей: що кажуть в поліції

Чоловік дійшов до ресторану та попросив допомоги

27 серпня 2021, 18:10
Поділіться публікацією:








У Львові таксист отримав кулю замість грошей: що кажуть в поліції

У Львові розшукують нападників на таксиста, фото Нацполіція

Невідомі застрелили місцевого таксиста. Подія трапилася 27 серпня зранку. Про це повідомляють у прес-службі Головного управління Національної поліції у Львівській області.

Наразі розшукують причетних до вбивства місцевого 64-річного чоловіка, що працював таксистом у Львові. До поліції зателефонували працівники ресторану "Форес", що по вулиці Василя Стуса. 

Львів'яни повідомили, що їх попросив про допомогу водій таксі, що зайшов до ресторану весь в крові. За словами потерпілого, в нього стріляли з вогнепальної зброї.

Працівники ресторану викликали "швидку" для пораненого. Чоловіка госпіталізували до міської лікарні, однак там він помер від ран. Медикам не вдалося його врятувати.

На місці працювала слідчо-оперативна група Львівського районного управління поліції №1, працівники карного розшуку та криміналісти.

За словами депутата міськради Ігоря Зінкевича, поліція підозрює у вбивстві двох чоловіків, які останніми їхали в таксі того ранку. Перший має зріст 175 см, чоловік середньої тілобудови, був одягнений в чорну кепку, коротку червону куртку та чорні штани. Інший має зріст до 185 см, міцної тілобудови, був одягнений в темний блайзер.

Усіх, хто знає де можуть знаходитися чоловіки, поліціянти просять повідомляти на лінію "102". Розшук нападників триває, патрулі отримали орієнтування.

За фактом вбивства відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України.

Як писав портал "Коментарі", у Львові Віктор Ющенко їздив вулицями міста на підпитку.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини