Головна Новини Суспільство Кримінал У Львівській області виявили труп чоловіка у ставку
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області виявили труп чоловіка у ставку

Померлим виявився 36-річний місцевий житель

28 вересня 2021, 18:18
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Львівській області виявили труп чоловіка. Про це пише видання ТСН.

У Львівській області виявили труп чоловіка у ставку

У Львівській області виявили труп чоловіка. Фото: pixabay.com

Як стало відомо, інцидент стався в селі Мала Вільшанка, що в Золочівському районі. Повідомляється, що у місцевому ставку було знайдено бездиханне тіло чоловіка.

Особистість померлого встановлена. Ним виявився 36-річний місцевий житель. Його тіло дістали з води. Точну причину смерті встановить судмедекспертиза. Зазначається, що на тілі загиблого не було виявлено слідів насильницької смерті.

Правоохоронці встановлять, за яких обставин настала смерть чоловіка.

Раніше сайт "Коментарі" повідомляло про те, що в США акула напала на підлітка. Неподалік від американського міста Маямі, що в штаті Флорида, юнак займався ловом омарів і під час цього акула-бик напала на нього. Спочатку він не зрозумів, що сталося. Хлопець подумав, що його вдарив човен, однак коли він виглянув на поверхню, то зрозумів, що ніяких плавзасобів поруч з ним немає. Пізніше підліток відчув біль від укусу. Потерпілого доставили до медичного закладу. За словами лікарів, він втратив більш ніж половину всієї крові.

Також "Коментарі" інформували про те, що у Швеції прогримів вибух у багатоквартирному будинку. Відразу після вибуху сталося загоряння. Дим наповнив три під'їзди будівлі. В результаті вибуху кілька квартир і сходових прольотів були пошкоджені. Місцеві жителі вилазили з вікон будинку. На місце прибули співробітники рятувальної служби, які провели евакуацію. Під час інциденту постраждали понад два десятки людей. Зараз встановлюється причина вибуху.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини