Головна Новини Суспільство Кримінал У Львівській області викрили контрабанду товарів: перевіряють причетність посадовців митниці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Львівській області викрили контрабанду товарів: перевіряють причетність посадовців митниці

Правопорушники намагалися ввезти товарів на 14 млн грн

17 вересня 2024, 15:26
Поділіться публікацією:

Група осіб у Львівській області займалася контрабандою товарів. Товари ввозили в Україну через пункт пропуску Краківець-Корчова, приховуючи від митного контролю.  Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки України. 

У Львівській області викрили контрабанду товарів: перевіряють причетність посадовців митниці

Детективи БЕБ у Львівській області викрили канал контрабанди побутових товарів та вилучили продукцію вартістю 14 млн грн. 

“Слідством встановлено, що група осіб організувала нелегальне ввезення в Україну різноманітних товарно-матеріальних цінностей: дитячий одяг та взуття, постільна білизна, шоколад, електричні велосипеди тощо. Товари ввозилися без декларування та здійснення відповідних платежів, а також без документів про їх походження”, — пояснили у БЕБ.

У ході розслідування правопорушення детективи провели обшуки у складських приміщеннях на території Львівської області та у вантажних автомобілях з причепами. Детективи виявили та вилучили незаконно ввезені товари вартістю понад 14 млн грн, а також чотири транспортні засоби, що використовувалися для транспортування. 

Детективи продовжують розслідування справи — встановлюють повне коло осіб, які були залучені до схеми нелегального ввезення продукції. Також перевіряють причетність службових осіб Львівської митниці.

Досудове розслідування триває за ч. 2 ст. 201-3 Кримінального кодексу України.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що диверсійну групу викрили на Буковині. Вони виконували замовлення російських кураторів. Які злочини вчинили диверсанти та яке покарання їм загрожує, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини