Головна Новини Суспільство Кримінал У «ЛНР» чоловік убив бабусю, яку вважав відьмою: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

У «ЛНР» чоловік убив бабусю, яку вважав відьмою: що відомо

Винуватець зізнався в скоєному, виправдовуючи свої дії бажанням позбутися від жінки, яка промишляє чаклунством

20 серпня 2021, 12:30
Поділіться публікацією:








Кримінальні новини з окупованої території Донбасу дуже часто вражають своєю жорстокістю. Як, наприклад, останні повідомлення з Антрацита, де 82-річну пенсіонерку позбавили життя через підозри в... чаклунстві. Інформацію повідомляє "Депо.Донбасс", посилаючись на сайти невизнаної "Луганській народної республіки".

У «ЛНР» чоловік убив бабусю, яку вважав відьмою: що відомо

Кривдник убив 82-річну жінку, вважаючи її відьмою. Фото ілюстративне

Співробітники місцевої "поліції" вельми оперативно зуміли встановити особу, яка напала на стареньку. Ним виявився 65-річний місцевий житель, який чесно зізнався в скоєному при розмові з "правоохоронцями".

За словами затриманого, він був упевнений, що загибла є відьмою, адже у нього були якісь "нюанси", котрі на це вказували. При цьому чоловік сам себе поправляє, не називаючи такі "нюанси" доказами. Однак, як пояснює вбивця, він прийшов до висновку, що подібний радикальний метод дій зможе допомогти позбутися від відьми та наслідків її чаклунства.

Повідомляється, що смерть жертви наступила в результаті колотих поранень в області грудей. Більше того — після вбивства злочинець ще й намагався додатково розкрити грудну клітку. З якими намірами це було зроблено, не уточнюється.

При розмові на камеру затриманий чесно зізнався не лише в скоєному, а й тому, що іноді вживає алкогольні напої. Однак наркотики, за його словами, він не приймає.

Що загрожує місцевому "мисливцеві на відьом", вирішуватимуть так звані "органи слідства і суди" невизнаної "ЛНР".

Увага: відео належить ресурсу з тимчасово окупованих територій Донбасу.

Нагадаємо, раніше "Коментарі" повідомляли, що в Житомирській області з-під варти бігла підозрювана у вбивстві дружини брата жінка. Детальніше — в нашому матеріалі.

Також на порталі ви можете дізнатися про те, що сталося з 16-річною мешканкою Кіровоградщини, що вважалася зниклою кілька діб. Всі деталі ми розповідали в нашій публікації.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ведьмак

20 серпня 2021, 12:13

да в этом лугандоне все ведьмы, вурдалаки и твари с российскими паспортами.


Новини