Головна Новини Суспільство Кримінал У Києві знайшли людські останки у сміттєвому баку (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві знайшли людські останки у сміттєвому баку (ФОТО)

На місці працює поліція

18 листопада 2021, 21:00
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

У Печерському районі Києва виявили частини тіла людини. Про це повідомляє прес-служба поліції Києва.

У Києві знайшли людські останки у сміттєвому баку (ФОТО)

У Києві виявили людські частини тіла. Фото - Поліція Києва

За словами правоохоронців, до поліції надійшов виклик від місцевих жителів, які виявили у сміттєвому баку на бульварі Дружби Народів людські частини тіла.

На місце події прибули патрульні поліцейські, а також слідчо-опертивні групи, кінологи, оперативники та судмедексперти. Правоохоронці проводять першочергові слідчі дії.

Повідомляють, що поліцейські проводять огляд місця події, встановлюють можливих свідків. Також буде вивчено відео з камер відеоспостереження, які встановлені поруч із місцем виявлення останків.

На даний момент правоохоронці встановлюють особу загиблого, а також займаються пошуком громадян, які причетні до злочину.

У Києві знайшли людські останки у сміттєвому баку (ФОТО) - фото 2

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Канаді шкільна вчителька займалася сексом із 15-річним учнем у підвалі родича. Обидва учасники інциденту вже визнали факт інтимної близькості. Наразі прокуратура домагається, щоб підсудна отримала покарання у вигляді позбавлення волі. Жінці загрожує до п'яти років ув'язнення.  Адвокат вчительки просить для неї умовний термін і стверджує, що злочин мав ситуативний характер, а чи не систематичний. Докладно про це читайте в нашому матеріалі. 

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що в Росії знайшли мертвою безвісти зниклу малолітню дівчинку. На її тілі виявлено сліди насильства, його відправлять на судово-медичну експертизу для встановлення причин смерті та характеру ушкоджень. У вбивстві дитину підозрюють 40-річну місцеву мешканку. Докладніше про це читайте у нашій статті.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини