Головна Новини Суспільство Кримінал У Києві заступник директора школи намагався згвалтувати малолітню дівчинку: подробиці
commentss НОВИНИ Всі новини

У Києві заступник директора школи намагався згвалтувати малолітню дівчинку: подробиці

Чоловікові вже вручили підозру

5 березня 2021, 17:10
Поділіться публікацією:

Співробітники правоохоронних органів повідомили про підозру заступнику директора з господарської роботи однієї зі столичних шкіл, який може бути причетний до скоєння розпусних дій відносно 10-річної дівчинки, повідомляє OBOZREVATEL.

У Києві заступник директора школи намагався згвалтувати малолітню дівчинку: подробиці

У Києві заступник директора школи намагався згвалтувати малолітню дівчинку - фото з відкритих джерел

За даними слідства, підозрюваний помітив дівчинку 3 березня приблизно о 14:40 на вулиці Райдужній, а потім чоловік простежив за дитиною, коли та поверталася додому, до під'їзду будинку.

Повідомляється, що зловмисник пішов за дитиною в парадне, а потім, застосувавши силу, штовхнув малолітню дитину в кабіну ліфта, вчинивши розпусні дії щодо неї. Коли ліфт зупинився, він втік по сходах.

Згідно з інформацією джерел OBOZREVATEL, підозрюваний — житель селища Гатне, що розташоване неподалік від Києва. За даними видання, правоохоронці затримали чоловіка і він визнав провину. Зараз він знаходиться в СІЗО.

Нагадаємо, що 47-річного жителя Львова, колишній керівник незареєстрованої молодіжної християнської організації може бути причетний до розбещення й зґвалтування неповнолітніх дівчаток. За місцем проживання чоловіка, правоохоронці вилучили цифрові носії інформації, на яких, за даними слідства, знаходяться нібито докази злочинів скоєних у відношенні до малолітніх дітей. Також про факт скоєння статевих злочинів відносно них, розповіли і самі неповнолітні. Серед них були сироти, діти, позбавлені батьківського піклування, а також діти з повних сімей. У прокуратурі розповіли, що провели для підозрюваного психолого-психіатричну експертизу, яка довела осудність чоловіки.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини