Головна Новини Суспільство Кримінал У Хмельницькій області невідомі понівечили авто родича поліціянта за "борги"
commentss НОВИНИ Всі новини

У Хмельницькій області невідомі понівечили авто родича поліціянта за "борги"

"Колектори" взялися за мешканця Кам’янця-Подільського

21 вересня 2021, 17:25
Поділіться публікацією:

Двох псевдоколекторів затримали спецпризначенці КОРД разом з працівниками управління стратегічних розслідувань і внутрішньої безпеки поліції у Хмельницькій області. Про це повідомляють у Міністерстві внутрішніх справ.

У Хмельницькій області невідомі понівечили авто родича поліціянта за "борги"

Затримання підозрюваних у вимаганні, фото Нацполіції

Молодих чоловіків заарештували за вимагання грошей 20 вересня. Відомо, що вік затриманих 31 та 34 роки. Затримали чоловіків на гарячому після того, як заявник переказав суму "боргу" на розрахунковий рахунок одного з підозрюваних. Вже проведено обшуки за місцем проживання затриманих та у їхніх автівках. Речові докази вилучено та відправлено на експертизу.

Чоловіки спочатку писали на номер "боржника" погрози щодо фізичної розправи з ним та його сім'єю. Потім понівечили автомобіль жителя Кам’янця-Подільського. У автомобілі побили скло, прокололи шини. Також понівечене авто зверху полили зеленкою, а біля нього залишили вибухівку, так званий "коктейль Молотова".

Потерпілий від "колекторів" — це 48-річний батько патрульного, що служить у батальйоні поліції спеціального призначення "Миротворець". У нього затримані вимагали тисячу доларів США неіснуючого боргу. За словами заявника, підозрювані хотіли, щоб той повернув їм кошти, хоча чоловік у цих осіб нічого не позичав.

Наразі затриманим оголошено про підозру за частиною 2 статті 189 (вимагання) Кримінального кодексу України. Суд розгляне клопотання про обрання підозрюваним чоловікам запобіжного заходу. Поліція разом із прокуратурою встановлюють обставини пошкодження майна потерпілого та збирають докази шантажу. У повідомленні поліції погрози кваліфіковані як психологічне насильство.

Як повідомляв портал "Коментарі", чоловік виявив моторошне послання в стіні, коли переїхав у новий будинок.


У Хмельницькій області невідомі понівечили авто родича поліціянта за ”борги” - фото 2
У Хмельницькій області невідомі понівечили авто родича поліціянта за ”борги” - фото 3



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини