Головна Новини Суспільство Кримінал У Харкові застрелився власник ресторану: що відомо про подію
commentss НОВИНИ Всі новини

У Харкові застрелився власник ресторану: що відомо про подію

У Харкові сталося самогубство в туалеті ресторану

17 вересня 2021, 21:45
Поділіться публікацією:

У туалеті ресторану Харкова знайшли застреленого чоловіка. Про це повідомляють в прес-службі Головного управління Нацполіції в Харківській області.

У Харкові застрелився власник ресторану: що відомо про подію

У будинку покійного знайшли записку, фото Нацполіціі

Повідомляється, що в своєму будинку загиблий залишив передсмертну записку, в якій покійний вибачається "за скоєне". Подія трапилася близько 14:18 17 вересня у закладі по проспекту Незалежності. На місце прибули криміналісти та слідчі.

Загиблому було 56 років й він був приватним підприємцем, працював у ресторанному бізнесі.

За даними поліції, чоловік вистрелив собі в голову з помпової рушниці. За документами зброя була офіційно зареєстрована на нього. На місці криміналісти та слідчі збирали докази та опитували очевидців події.

За фактом відкрито провадження за частиною 1 статті 115 (вбивство) Кримінального кодексу України, відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань.

Видання "Новое время" повідомляє, що це власник ресторану "Чилі" Олег Привалов й поліцію викликали родичі загиблого. В слідчих є попередня версія — самогубство. Також повідомляється, що ресторан знаходився в будівлі національного університету ім. Каразіна. Покійний начебто раніше мав конфлікти із орендодавцями, у чиїх приміщеннях розташовувалися його ресторани.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Нідерландах чоловік з арбалетом вбив кількох людей. Як стало відомо, інцидент стався в місті Алмело. Повідомляється, що озброєний зловмисник убив двох людей за допомогою ножа і ще одного поранив. На місце подій прибули співробітники правоохоронних органів. Чоловік з голим торсом тримав в руках арбалет і спробував вистрілити в поліціянтів.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини