Головна Новини Суспільство Кримінал У ДБР спростували інформацію про арешт активів телеканалів «Прямий» та «5 канал»
commentss НОВИНИ Всі новини

У ДБР спростували інформацію про арешт активів телеканалів «Прямий» та «5 канал»

Судді не накладали арешт на активи каналів «Прямий», «5 канал» і корпоративні права на них

7 січня 2022, 12:44
Поділіться публікацією:

На активи телеканалів "Прямий" та "5 канал" арешт суд не накладав. Про це повідомляють в прес-службі Державного бюро розслідувань.

У ДБР спростували інформацію про арешт активів телеканалів «Прямий» та «5 канал»

У ДБР спростували інформацію, фото з відкритих джерел

Повідомляється, що 6 січня відбулося судове засідання в рамках провадження про закупівлі вугілля з території "ДНР/ЛНР", в якому підозрюваними є двоє політиків. В рамках провадження про підозру оголосили двом народним депутатам України, колишньому міністру енергетики і вугільної промисловості та ще одній особі.

Печерський районний суд Києва розглядав клопотання прокурора у цьому провадженні щодо арешту майна Петра Порошенка, п’ятого президента. За рішенням суду було задоволено клопотання сторони обвинувачення про накладення арешту на його майно та корпоративні права, що належать йому на праві власності.

Активи телеканалів "Прямий" та "5 канал" не арештовані. Інформація про те, що суд наклав арешт на корпоративні права на "Прямий" та "5 канал" і на їх активи, не правдива, наголосили в прес-службі. Тож судове рішення в рамках провадження не обмежило жодним чином діяльність засобів масової інформації. Зазначається, що власник каналів — медіахолдінг "Вільні медіа".

"Підкреслюємо, рішенням суду заборонено лише відчужувати арештоване майно, що не позбавляє власника користуватись іншими правами", — йдеться в тексті.

Як повідомляв портал "Коментарі", політтехнолог розповів, чому Порошенку значно гірше, ніж Януковичу вісім років тому. Експерт розповів, що ще в 2015 році вийшла резонансна стаття із заголовком, що Порошенко, можливо, закінчить свою політичну кар'єру більш драматично, ніж Янукович. Для цього причини, пояснив він.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини