Головна Новини Суспільство Кримінал Суд залишив обвинувачених в справі про вбивство Катерини Гандзюк під вартою
commentss НОВИНИ Всі новини

Суд залишив обвинувачених в справі про вбивство Катерини Гандзюк під вартою

Обвинувачені перебуватимуть під вартою до 18 жовтня без права внесення застави

20 серпня 2020, 18:11
Поділіться публікацією:

Суд призначив засідання з розгляду обвинувального акту стосовно голови Херсонської облради Владислава Мангера та екс-помічника депутата Херсонської облради Олексія Левіна, які обвинувачуються у замовленні та організації нападу на Катерину Гандзюк 31 липня 2018 року. Про це йдеться на сайті Офісу генерального прокурора.

Суд залишив обвинувачених в справі про вбивство Катерини Гандзюк  під вартою

Фото: Рубрика

"Дніпровським районним судом міста Києва 20 серпня 2020 року завершено проведення підготовчого судового засідання та призначено на 28 серпня 2020 року судовий розгляд обвинувального акту", — сказано в повідомленні.

Крім того, в Офісі генпрокурора звертають увагу, що суд задовольнив клопотання прокурора, обравши обвинувачуваним запобіжний захід у вигляді тримання під вартою до 18 жовтня без права внесення застави.

Раніше правоохоронці встановили, що 31 липня 2018 року голова Херсонської обласної ради та його поплічник організували напад на виконувача обов’язків керуючого справами Херсонської міської ради та відому громадську діячку Катерину Гандзюк, що в подальшому  спричинило смерть потерпілої.

Спецслужби розслідують п'ять кримінальних проваджень, що стосуються вбивства Гандзюк.

Раніше "Коментарі" повідомляли, що головного підозрюваного у справі про вбивство Катерини Гандзюк — Владислава Мангера — заарештували на півтора місяця.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини