Головна Новини Суспільство Кримінал Стюардесу затримали за контрабанду кілограма золота: заховала його у дуже несподіваному місці у власному тілі
commentss НОВИНИ Всі новини

Стюардесу затримали за контрабанду кілограма золота: заховала його у дуже несподіваному місці у власному тілі

В Індії стюардеса незаконно перевозила кілограм золота у своєму задньому проході.

3 червня 2024, 08:15
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

26-річна стюардеса Сурабхі Хатун була затримана Управлінням податкової служби Індії за спробу перевезти контрабанди майже кілограму золота під час рейсу з Оману до Індії. Спецслужби виявили, що жінка заховала золото у свою пряму кишку.

Стюардесу затримали за контрабанду кілограма золота: заховала його у дуже несподіваному місці у власному тілі

Стюардеса Сурабхі Хатун нелегально перевозила золото. Фото з відкритих джерел

Управління податкової служби Індії ідентифікувало бортпровідницю Сурабхі Хатун з компанії Air India Express, як потенційну контрабандистку. Щоб перевірити свої підозри поліція 28 травня провела обшук 26-річної стюардеси в індійському аеропорту Каннур, після її тригодинного польоту з Оману. Під час обшуку правоохоронці виявили 960 грамів нелегального золота, яке перевозила Сурабхі Хатун.

Поліція вказує, що стюардеса пройшла спеціальні навчання, які дозволили Хатун переправляти контрабанду у такий спосіб. За словами правоохоронців, непідготовлені люди не можуть заховати таку велику кількість золота у прямій кишці.

Слідчі органи вважають, що Хатун має зв’язки з бандами, які займаються контрабандою золота за допомогою персоналу літаків, тому очікують отримати більше інформації після допитів стюардеси. Наразі Сурабхі Хатун тримають під вартою до рішення суду. 

Індія є другим після Китаю споживачем золота у світі. Країна має високі податки на імпорт золота, тому злочинні угрупування створили великий ринок контрабанди цього дорогоцінного металу, щоб отримувати великі прибутки на різниці в ціні.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що через вульгарну поведінку пасажирки з Кореї, пілоти були змушені здійснити аварійну посадку літака.

Також "Коментарі" писав про стюардесу, яка дала корисні поради про напої, які не слід вживати у літаку.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини