Головна Новини Суспільство Кримінал Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото)
commentss НОВИНИ Всі новини

Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото)

Будь-який бажаючий може заплатити гроші і тимчасово поринути в життя ув'язненого

9 жовтня 2020, 20:07
Поділіться публікацією:

Всього за 49 євро кожен бажаючий може потрапити на екскурсію в одну з відомих в'язниць Великобританії. У найстарішій в'язниці Шептон-Маллет турист може спробувати роль ув'язненого, ставши їм на цілу добу. Про це пише видання billionnews.

Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото)

В Англії придумали нову розвагу. Фото: billionnews

Автори такої вельми неординарної ідеї вирішили, що людина повинна повністю відчути на собі всі тяготи ув'язнення. Тому годувати її будуть такою ж їжею, як і справжніх порушників закону, а для ночівлі нададуть одиночну камеру.

Варто відзначити, що спробувати таке дозвілля може тільки повнолітня людина, адже далеко не кожен погодиться на таке добровільно. Триває так званий "тюремний тур" 12 годин. Увечері "ув'язненого" приводять до його тимчасового житла, а той вже сам вирішує, чи залишитися йому там або піти поспілкуватися зі справжніми в'язнями. Також можна відправитися в бар, який там створили спеціально для таких туристів. А вранці екскурсія добігає кінця: людина прокидається строго по будильнику, йде пробувати тюремний сніданок, а потім їде додому.

Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото) - фото 2
Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото) - фото 3
Стати ув'язненим за 49 євро: в Англії придумали нову розвагу (фото) - фото 4

Шептон-Маллет працювала з 1625 по 2013. А останні 7 років вона належить компанії, яка займається інтерактивним туризмом. Крім 12-годинного туру, можна відвідати ще й "паранормальний": ви ходите вночі коридорами в'язниці і слухаєте страшні історії про її привидів.

Раніше "Коментарі" повідомляли, пметоду з фільму "Втеча з Шоушенка": ув'язнений втік з в'язниці через каналізаційну трубу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини