Старовинний будинок приховував страшну таємницю: у ньому знайшли несподівану знахідку

Поліція Великої Британії почала розслідування трагічного випадку, який стався понад 100 років тому з новонародженою дитиною.

29 липня з’явилась інформація про моторошну знахідку у Великій Британії. Робітники під час ремонту будинку у Бішоп-Окленді, графство Дарем, виявили під дошками підлоги дивні людські останки. Пізніше з’ясувалось, що це скелет маленької дитини. Тепер стали відомі нові деталі у справі – ймовірно, на шиї у дитини була мотузка.

Як повідомляє BBC, слідчим не вдалося встановити стать дитини або точний час смерті, але вказали, що її смерть "підозріла". В справу втрутилися поліцейські аналітики, і детективи, які перевіряють історію будинку, де були виявлені кістки. Вони намагаються з'ясувати, хто там колись жив.

Знайдені кістки були замотані в газету, яку вдалось датувати 1910 роком. Таким чином останки дитини могли бути загорнуті в папір і пролежати в будинку понад 100 років. Фахівці також виявили кілька нових деталей, зокрема: залишки мотузки, які мала дитина на шиї в момент смерті.

Також слідчі встановили, що це була доношена дитина, народжена на 40-му тижні. Проте заплановано подальші тести, які можуть підтвердити це, зокрема проведення вуглецевого датування.

"Докази свідчать про те, що це сталося дуже давно, що робить розслідування обставин надзвичайно складним, але ми все ще маємо обов’язок перед цією дитиною. Я зосереджена на тому, щоб з’ясувати, хто ця дитина, що сталося і як вона опинилася під підлогою будинку. Я налаштована на те, щоб цю маленьку дитину похоронили належним чином і гідно", - сказала головна інспекторка Мел Сазерленд.

Слідчі намагаються знайти записи про це майно з 1900 по 1920 рік, щоб з’ясувати, хто там жив у той час. На цю мить відомо, що ця власність датується вікторіанським періодом, і на певному етапі в ній розміщувався церковний центр підтримки матері та дитини.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жахливий інцидент в Австралії, де крокодил напав на 12-річну дівчину. Її останки знайшли в руслі місцевої річки.

Також "Коментарі" писали про трагічний випадок у Польщі, де місцевий працівник під час ремонту скинув з даху будинку котел на голову українця.