Головна Новини Суспільство події Поляк скинув на голову українцю газовий котел
commentss НОВИНИ Всі новини

Поляк скинув на голову українцю газовий котел

Трагічний випадок стався у Польщі, де неуважний працівник скинув газовий котел з будинку, який влучив в громадянина України.

6 серпня 2024, 09:10
Поділіться публікацією:
Автор:
avatar

Slava Kot

18-річний українець потрапив до лікарні, після того, як на нього впав газовий котел з даху будинку. Виявилось, що інцидент виник через поляка, який вирішив не зносити котел сходами, а швидко скинути його з даху будинку. 

Поляк скинув на голову українцю газовий котел

У Польщі чоловік кинув з даху газовий котел на українця. Фото з відкритих джерел

30 липня українець, на ім'я Дмитро проходив по одній з варшавських вулиць і в якийсь момент на нього впав газовий котел вагою 30 кілограмів. Хлопець впав на землю і був доставлений до лікарні без свідомості. Лікарі повідомили, що потерпілий отримав серйозні травми голови, перебуває у важкому стані та бореться за своє життя.

Як повідомляють польські ЗМІ, котел скинув 51-річний робітник, який проводив заміну обладнання. Щоб не зносити котел сходами, він вирішив його скинути з даху, але не перевірив, чи нікого немає на вулиці внизу будинку.

"Наразі громадянин України на межі життя та смерті. Це спричинило серйозну травму обличчя, лобової кістки та мозку. Постраждала сторона отримала травми, що загрожують життю", — сказав прокурор Норберт Волінський.

Після інциденту місцева прокуратура висунула підозрюваному звинувачення у створенні для людини безпосередню небезпеку втрати життя або тяжких тілесних ушкоджень. Польський працівник визнав свою провину. Суд йому заборонив працювати на висоті, виїжджати з країни, а також зобов’язав щотижня з’являтися у відділку поліції.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що пара поляків смертельно отруїла українця холодцем.

Також "Коментарі" писали про те, що в Польщі вбили матір трьох дітей. Нападник завдав жінці 20 поранень гострим предметом.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини