Головна Новини Суспільство Кримінал Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

Поліцейські Харківщини за кілька днів ліквідували 7 підпільних лабораторій

29 січня 2021, 15:46
Поділіться публікацією:








У Харківській області відбулася спецоперація правоохоронців щодо ліквідації наркотрафіку в регіоні. За чотири доби поліцейськими було вилучено понад 3 тонни наркотичних речовин. Про подію повідомляє прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО)

У ході спецоперації поліцейські накрили 43 наркопритони. Фото: МВС

Під час операції відбулося 350 обшуків, встановлені особи 118 людей, які так чи інакше займаються незаконним обігом наркотиків та психотропів.

"Протягом чотирьох діб поліцейські ліквідували 7 підпільних нарколабораторій, вилучили з незаконного обігу близько 200 кілограмів наркотичних засобів та психотропних речовин, що становить близько 300 тисяч доз, а також понад 3 тонни прекурсорів для їх виготовлення", — розповів про хід операції очільник Нацполіції Ігор Клименко.

Також із нарколабораторій було вилучено канабіс (близько 80 кг), ацетильований опій (понад 80 л), психотроп "Альфа PVP" (30 кг), амфетамін (4 кг), метадон (2700 упаковок) і сильнодіючі опіоїди (2500 упаковок).

Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 2
Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 3
Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 4
Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 5
Спецоперація на Харківщині: вилучено понад три тонни наркотиків (ФОТО, ВІДЕО) - фото 6

Як стверджують у правоохоронній структурі, попередні підрахунки свідчать — вилучені наркотики на "чорному ринку" коштували б майже 120 млн гривень.

Спецоперація планувалася і здійснювалася за сприянням і участю оперативників Департаменту боротьби із наркозлочинністю, кіберполіцейських, бійців спецпідрозділу "ТОР" та інших правників обласного ГУНП Харківщини. Всього харківський наркоринок намагалися "прикрити" понад 600 представників закону.


Варто зазначити, що під час операції поліцейські дізналися про діяльність двох організованих злочинних груп. Вони продавали психотропи та метадон — через канали у соцмережах, месенджерах та спеціальних "інтернет-магазинах". Додатково було ліквідовано 43 наркопритони.

Наразі правоохоронці проводять слідчі дії. Затримані 16 осіб (за ст. 208 КПК України), вручено 63 підозри.

Нагадаємо, як повідомляли "Коментарі", на початку 2021 року на Львівщині поліцейські зупинили контрабанду тонни героїну до країн Європейського Союзу.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Vladimir

17 серпня 2022, 18:54

Добрый день! По адресу Улица Скульптора Мухиной д. 6 корпус 1, до сих пор происходит торговля запрещёнными наркотическими веществами. Руководит торговлей: Кургузов Роман Анатольевич (фото из vk) https://i.ibb.co/MfMhcJR/47-Lg-ZCfouh8.jpg , он не работает, каждый день его видят пьяным. В их банде по торговле, состоят: Певунова Мария: https://i.ibb.co/C6G7KJm/OP7xn-PWm-Sps.jpg (она же: https://vkfaces.com/vk/user/id21792284), Ильинский Михаил(младший брат Певуновой Марии): https://i.ibb.co/zrrkZ1N/2022-08-15-223447.png , Янин Кирилл Владимирович(4 раза сидел в тюрьме, его выпускают и он продолжает торговать. На детской площадке во дворе, видели как он колол себе наркотики), Янин Иван Владимирович(семья цыган), Кургузов Василий Анатольевич. Василий с Кириллом по нескольку раз в день выносят запрещенные препараты из дома и ходят по 4 человека, в одиночку они ходить боятся. Раньше у нас был участковый, он постоянно приходил в квартиру к Яниным и контролировал Кирилла Янина - они его боялись. С 2020 года у нас новый участковый, они его не боятся, он их не особенно контролирует Кирилла и Василия. У нас рядом находиться универсам "Авоська" и они по нескольку раз в день бегают туда, видимо у них в магазине происходит передача "товара". Жена Романа Кургузова, работала раньше охранницей в "Авоське". И главное не нужно ходить по квартирам и спрашивать торгуют они запрещёнными препаратами или нет, чтобы их не спугнуть. Нужно за ними следить и сразу брать с поличным. Фото их есть в ВКонтакте на их страницах. Примите меры! Расставьте кинологов с собаками по району или патрули по Чоботовскому лесу, там тоже идёт торговля!

Vladimir

17 серпня 2022, 18:50

Добрый день! По адресу Улица Скульптора Мухиной д. 6 корпус 1, до сих пор происходит торговля запрещёнными наркотическими веществами. Руководит торговлей: Кургузов Роман Анатольевич (фото из vk) https://sun9-12.userapi.com/impf/6OGbZWuzSlqDGDV2aFph2piGx5hEkaawRAH35g/47LgZCfouh8.jpg?size=768x1024


Новини