Головна Новини Суспільство Кримінал Сестри Савченко отримали повідомлення про підозру
commentss НОВИНИ Всі новини

Сестри Савченко отримали повідомлення про підозру

Поліція продовжує викривати тих, хто продає підроблену документацію

30 жовтня 2021, 11:55
Поділіться публікацією:

Наразі двом жінкам 29 жовтня вручено підозри у використанні підроблених сертифікатів про вакцинацію від COVID-19. Про це повідомляє Міністерство внутрішніх справ. 

Сестри Савченко отримали повідомлення про підозру

Денис Монастирський, фото МВС

Підозри отримали колишня народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра. Очільник Міністерства наголосив, що поліція продовжує викривати тих, хто продає підроблені сертифікати про вакцинацію та купує їх.

Лише протягом останнього тижня жовтня органи Національної поліції відкрили 59 нових справ проти українців через підробку медичних документів. Серед підробок — не лише сертифікати про вакцинацію, а й ПЛР-тести.

Медичні документи перевіряють мобільні групи правоохоронців та прикордонники. Міністр наголосив, що підробка документів — це кримінальна відповідальність й судимість накладає відбиток на життя людини.

Нагадаємо, що 22 жовтня в поліції підтвердили факт того, що жінки намагалися потрапити в Україну з підробленими Covid-сертифікатами. В аеропорту "Бориспіль" аферу дівчат викрили.

Як повідомляв портал "Коментарі", колишня народний депутат Надія Савченко та її сестра Віра намагалися потрапити в Україну з підробленими сертифікатами про вакцинацію проти коронавірусу. Вони були затримані в аеропорту "Бориспіль".

Також ми писали, що екс-нардеп Надія Савченко розповіла про те, що її неодноразово кликали заміж, однак цього не сталося тому, що вона зараз ще під слідством. Савченко зазначила, що пропозицію їй робили і політики, бізнесмени, будівельники, бандити, військові, але всіх їх стримувало тільки те, що зараз ще йдуть суди.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини