Головна Новини Суспільство Кримінал Росія може отримати вплив на Дніпровський регіон
commentss НОВИНИ Всі новини

Росія може отримати вплив на Дніпровський регіон

Усунення Генадія Корбана від керування обороною Дніпра було вигідне, перш за все, Олександру Петровському, якого окремі журналісти пов’язують із криміналітетом

5 вересня 2022, 15:50 comments1404
Поділіться публікацією:

Сумнозвісний бізнесмен начебто перебуває за межами України, проте намагається впливати на Дніпровський регіон через свого компаньйона Сергія Олійника на прізвисько "Умка". 
Нещодавно, з призначенням Генеральним прокурором України Андрія Костіна, його місце на посаді голови парламентського комітету з правової політики зайняв депутат від "Слуги народу" Андрій Маслов. Хоча він уродженець Кривого Рогу, але за інформацією Подробиці, представляє інтереси дніпропетровського авторитета Петровського, який перебуває в давньому конфлікті з керівництвом міста. 
Таке "укріплення" Петровського у Дніпрі може нести пряму загрозу обороні міста, оскільки журналісти Подробиці впевнені, що більшість оточення Петровського пов’язано із РФ. 
В червні 2021 року колишній перший заступник голови Національної поліції України – начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін розповів УНІАН, що до 2015 року на території України було до 30 "злодіїв у законі"
Найсерйознішим злодієм у законі він називав "Умку", який у Дніпрі представляє інтереси іншого "злодія у законі" — Наріка. 
"Майже всі українські злодії в законі короновані в російській федерації. Наскільки знаю, поліція там із ними щільно працює. "Злодіїв", які від співпраці відмовляються, переслідують і вони виїжджають за межі країни. Виходить, має місце певна домовленість, яка передбачає якусь співпрацю. Таким чином, російський "злодій", який мав відношення до коронації українця, може на нього впливати. Ставити конкретні завдання, які той має виконувати в Україні. Вважаю, що більшість "злодіїв у законі" співпрацюють із ФСБ", — зазначив Аброськін. 
Підтвердженням цих тез є і інформація щодо бізнес-партнера Наріка — колишнього керівника Головного управління внутрішньої безпеки СБУ Андрія Наумова, який допоміг росіянам захопити ЧАЕС, може отримати притулок у рф. 
За інформацією джерел The Insider, колишній офіцер СБУ після втечі з України кілька місяців жив у Німеччині, потім йому вдалося перетнути кордони Євросоюзу разом із незадекларованими цінностями та потрапити до Сербії. У Сербії питанням передачі Наумова росії опікується міністр внутрішніх справ Олександр Вулін. Повідомляється, що 23 серпня глава МВС Сербії зустрівся у Москві із секретарем Ради безпеки росії Миколою Патрушевим. В офіційному звіті про зустріч нічого не йдеться про долю Наумова, але, за словами джерел ЗМІ, це питання обговорювалося. 

Росія може отримати вплив на Дніпровський регіон

екс-керівник ГУ внутрішньої безпеки СБУ Андрій Наумов та Олександр Петровський



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Ігор

5 вересня 2022, 15:16

Вся ця органіка: Кадировці, Нічні вовки, Зе-Асад зі своїм кланом, Вілкул, Яценюк, захисники майна старого Ріната, ..., бородаті та з розмальованими тілами. Випадково?


Новини