Головна Новини Суспільство Кримінал Приїжджав у гості до племінниць: на Донеччині чоловік знущався з малолітніх дівчаток
commentss НОВИНИ Всі новини

Приїжджав у гості до племінниць: на Донеччині чоловік знущався з малолітніх дівчаток

Суд ухвалив вирок жителю Маріуполя, який розбещував малолітніх

24 листопада 2021, 14:45
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Донеччині судили чоловіка, який розбещував малолітніх дівчаток. Про це повідомляє пресслужба прокуратури Донецької області.

Приїжджав у гості до племінниць: на Донеччині чоловік знущався з малолітніх дівчаток

У Донецькій області чоловік розбещував малолітніх. Фото: Pixabay

Правоохоронці встановили, що влітку 2017 року протягом кількох місяців 46-річний місцевий житель розбещував неповнолітніх. Свої злочини чоловік скоїв під час візитів до своїх малолітніх племінниць, які проживали у гуртожитку зі своїми батьками. Зловмисник неодноразово чинив розпусні дії сексуального характеру з їх 9-річною подружкою.

Крім того, влітку того ж року злочинець повів своїх племінниць і ще одну їх подругу того ж віку до моря, де також здійснив з дівчинкою розпусні дії. Усі постраждалі були подружками та навчалися в одному навчальному закладі.

Під час уроку на тему протидії насильству у сім'ї одна з дівчаток почала плакати. Педагог помітила це і відвела її до шкільного психолога, де та розповіла, що сталося.

Правоохоронці затримали підозрюваного, а днями його судили. Суд визнав чоловіка винним у скоєнні кримінальних злочинів і призначив йому покарання у вигляді позбавлення волі на строк шість років та десять місяців.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що кількість жертв трагедії на різдвяному параді у США збільшилася. Помер малолітній хлопчик, який прийшов на подію разом із братом. Другий хлопець також отримав поранення і зараз перебуває у медичному закладі.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Бразилії під час вечірки на набережній тротуар завалився під ногами у людей. Постраждалі опинилися у величезній ямі. За попередньою інформацією, ніхто з потерпілих не отримав серйозних поранень.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини