Головна Новини Суспільство Кримінал Правоохоронці накрили українських військових, які торгували зброєю із зони ООС
commentss НОВИНИ Всі новини

Правоохоронці накрили українських військових, які торгували зброєю із зони ООС

Військовослужбовці ЗСУ налагодили торгівлю зброєю із зони ООС

8 грудня 2020, 17:43
Поділіться публікацією:

Далеко не секрет, що серед доблесних українських воїнів трапляються нечисті на руку, які бажають збагатитися на війні. Правоохоронці викрили ще одну групу українських військовослужбовців, які промишляли продажем зброї всередині країни. Так, згідно з інформацією Національної поліції, зловмисники займалися продажем смертоносних предметів із зони Операції Об'єднаних Сил. Самі збройові ділки проходили службу в Одеській і Донецькій областях.

Правоохоронці накрили українських військових, які торгували зброєю із зони ООС

Для викриття осіб, причетних до розкрадання і незаконного збуту зброї, поліцейським знадобилося шість місяців. За цей час правоохоронці встановили організаторів і учасників угруповання, місця знаходження криївок зброї і задокументували збут автомата Калашникова, пістолета Макарова, тротилових і димових шашок, підствольного гранатомета, гранат Ф-1 і РГД-5 та запали до них, бронежилетів і боєприпасів різного калібру. Загалом проведено оперативні закупівлі вогнепальної зброї, боєприпасів і боєприпасів на 15 тис. доларів США. В ході спецоперації членів злочинної групи затримали. За місцями проживання проводять обшуки.

Як повідомляв портал "Коментарі", про т США в Україні прибула допомога в сфері безпеки на загальну суму понад 25 млн доларів для використання в зоні проведення Операції об'єднаних сил. Про це повідомляється на сторінці в Facebook Посольства США в Україні. Вантаж складається з приладів нічного бачення, тепловізорів, рацій та медичного обладнання для допомоги українським військовим в зоні конфлікту на Донбасі. "США рішуче стоять на стороні України в підтримці її суверенітету і територіальної цілісності перед лицем російської агресії", — йдеться в повідомленні посольства.





Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

klopkovaoksana

8 грудня 2020, 18:23

CEKC Знaкoмствa - здеcь все девки дaют в пoпу и бepут в pот, бeз дeнeг и oтношeний, все бeсплатнo и анoнимнo! Зaxоди и выбeрай дeвку ----- http://bit.do/sehub


Новини