Головна Новини Суспільство Кримінал Працювали вночі та для постійних клієнтів: чим займалися у закладах у передмісті Києва
commentss НОВИНИ Всі новини

Працювали вночі та для постійних клієнтів: чим займалися у закладах у передмісті Києва

У передмісті Києва закрили п'ять нелегальних гральних закладів

13 вересня 2024, 10:58
Поділіться публікацією:

У Київській області припинили діяльність нелегальних гральних закладів. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на інформацію Бюро економічної безпеки. 

Працювали вночі та для постійних клієнтів: чим займалися у закладах у передмісті Києва

Гральні заклади. Фото БЕБ

Детективи БЕБ викрили та припинили діяльність п’яти нелегальних гральних закладів у Київській області. Нелегальні заклади працювали у нежитлових приміщеннях у передмісті столиці. Організували заклади у Вишневому, Ірпені та Боровій.

“Працювали в закритому режимі та під час комендантської години. Свою діяльність ретельно приховували – про візит до зали клієнти домовлялись заздалегідь з адміністраторами та відкривалися лише для постійних клієнтів”, — повідомили у БЕБ.

У нелегальних закладах детективи вилучили майже 60 комплектів комп’ютерної техніки, відеокамери, термопринтери та чорнові записи. “Все вилучене майно визнано речовими доказами у кримінальному провадженні”, — зазначили у БЕБ.

Розслідування діяльності гральних закладів триває — детективи встановлюють повне коло осіб причетних до незаконної діяльності.

За фактом діяльності закладів відкрито кримінальне провадження за ст. 203-2 Кримінального кодексу України (незаконна діяльність з організації або проведення азартних ігор, лотерей).

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що у Києві детективи БЕБ у Києві закрили 12 нелегальних залів. В нелегальних закладах організували онлайн-ігри, заклади працювали без відповідних дозвільних документів. Групу осіб, які створили мережу, слідство встановило.

Що загрожує правопорушникам за організацію гральних закладів, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини