Головна Новини Суспільство Кримінал Повідомив про замінування ЧАЕС: що відомо про інцидент
commentss НОВИНИ Всі новини

Повідомив про замінування ЧАЕС: що відомо про інцидент

Псевдомінувальнику загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років

6 вересня 2021, 15:35
Поділіться публікацією:

Правоохоронці нарешті розшукали анонімного мінувальника Чорнобильської атомної станції. Про це повідомляють у прес-службі Міністерстві внутрішніх справ.

Повідомив про замінування ЧАЕС: що відомо про інцидент

Українець анонімно повідомив про замінування ЧАЕС, фото Нацполіції

Про замінування ЧАЕС надійшов електронний лист ще 27 квітня увечері на електронну адресу Державного спеціалізованого підприємства "Чорнобильська атомна електростанція". У листі повідомлялося, що на території закладено вибуховий прилад й станеться вибух.

На підприємстві ввели надзвичайний режим та проведено обшуки. До пошуків вибухівки залучалися спецпідрозділи Національної поліції України, Служби безпеки, Державної служби з надзвичайних ситуацій. На підприємстві не знайшли вибухівки.

Наразі особу анонімного мінувальника встановили, до чоловіка навідалися поліціянти. Виявилося, що чоловік проживає у місті Славутич, що у Вишгородському районі. У помешканні підозрюваного провели санкціонований обшук. Поліціянти вилучили 23 жорстких дисків до комп'ютера, три флеш-накопичувачі, планшет, ноутбук, два мобільних телефони, а також три коробки набоїв калібру 4.5 мм до пістолетів. Вилучені речі відправлені на експертизу.

Чоловікові оголосять підозру за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України. Слідство у справі про завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об'єктів власності  триває. Мешканцю Славутича загрожує позбавлення волі на строк від двох до шести років.

Як повідомляв портал "Коментарі", на Київщині стався вибух котла на цукровому заводі. У результаті якого постраждало 5 осіб, у трьох опіки ніг різного ступеню.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини