Головна Новини Суспільство Кримінал Поруч з Румунією затримали українця, який перевозив у своїй машині 17 нелегалів
commentss НОВИНИ Всі новини

Поруч з Румунією затримали українця, який перевозив у своїй машині 17 нелегалів

Угорськими правоохоронцями був затриманий українець за підозрою в торгівлі людьми

11 березня 2021, 13:59
Поділіться публікацією:

Неподалік від кордону з Румунією угорськими правоохоронцями був затриманий українець за підозрою в торгівлі людьми неподалік від кордону з Румунією. Повідомляється, що в своєму джипі чоловік перевозив 17 нелегалів, які заявили, що є громадянами Сирії. Про це в четвер, 11 березня, повідомляє видання Mukachevo.net з посиланням на слова прес-секретаря штаб-квартири поліції округу Чонград.

Поруч з Румунією затримали українця, який перевозив у своїй машині 17 нелегалів

Українець, який перевозив в джипі нелегалів - фото з відкритих джерел

Правоохоронець заявила, що поліцейські перевірили транспортний засіб з болгарськими номерами на трасі М43. За кермом позашляховика був громадянин України, а всередині машини поліція виявила 17 порушників правил перетину кордону, які заявили, що є громадянами Сирії.

"Український водій буде притягнутий до кримінальної відповідальності за торгівлю людьми, а пасажири — за нелегальну імміграцію", — сказала капітан поліції Сільвія Сабо.

Нагадаємо, що раніше стало відомо, що правоохоронці Берліна зганяють людей з льоду на вертольоті. До таких заходів поліції довелося звернутися, коли на льодовому покритті невеликого озера в спальному районі Берліна зібралося дуже багато людей, в тому числі — маленькі діти. Спочатку люди вирішили, що проводиться поліцейська операція, проте пізніше зрозуміли, що вертоліт піднятий у повітря через них. Поліцію тут же звинуватили в непрофесіоналізмі.

Як раніше повідомляли "Коментарі", локдаун та карантинні обмеження викликають невдоволення громадян різних країн. Європою прокотилася хвиля протестів — люди виходять на демонстрації з гаслами про скасування карантину. Так, інцидент з втручанням правоохоронців стався в Нідерландах. Поліція не стала церемонитися з протестуючими й застосувала спецзасоби. Зокрема, для розгону невдоволених громадян поліція використовувала водомети.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини