Головна Новини Суспільство Кримінал Поліцейські тортури і згвалтування в Кагарлику: розслідування завершено
commentss НОВИНИ Всі новини

Поліцейські тортури і згвалтування в Кагарлику: розслідування завершено

До тортурам в Кагарлику причетні п'ятеро поліцейських - слідчі ДБР

16 листопада 2020, 17:31
Поділіться публікацією:

Поліцейське свавілля в Україні пішло на спад. Принаймні, резонансних зґвалтувань поліцейськими і знущань над громадянами останнім часом не відзначається. Виявлені факти побиття і згвалтувань, які мали місце в Кагарлику на Київщині отримали реакцію слідчих органів. Справа, яка отримала широкий відгук, нарешті завершена. Про це повідомили слідчі ДБР, які закінчили з'ясовувати подробиці злочину.

Поліцейські тортури і згвалтування в Кагарлику: розслідування завершено

П'ятьом копам, які, згідно з даними слідства, замішані у неправомірних діях, інкримінують тортури, насильницьке викрадення і згвалтування.

За даними слідства, співробітники поліції для розкриття злочинів катували і незаконно позбавляли волі людей. Зокрема, в січні 2020 року троє поліцейських наносили двом постраждалим тілесні ушкодження, перевозили їх в багажнику, застосовували електричний струм, прикували наручниками до батареї.

Це не єдиний випадок в практиці — інший факт свідчить про те, що в травні 2020 року з метою отримання визнання потерпілому нанесли 17 ударів руками і ногами. Крім того, в травні один з фігурантів викликав у відділення поліції жінку в якості свідка, в службовому кабінеті одягав на неї протигаз, прикував у наручники і стріляв над головою з табельного пістолета. Після цього кілька разів згвалтував її.

За інформацією правоохоронців, керівник відділення знав про те, що відбувається, але не припиняв дії своїх підлеглих. Крапку в цій історії поставить суд, який і визначить провину провінційних копів-садистів.

Нагадаємо, в ГБР назвали шокуюче кількість справ по жорстокості і тортур з боку поліції 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини