Головна Новини Суспільство Кримінал Поки матері не було вдома: на Донеччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню падчерку
commentss НОВИНИ Всі новини

Поки матері не було вдома: на Донеччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню падчерку

На Донеччині чоловікові повідомили про підозру у зґвалтуванні неповнолітньої

20 грудня 2021, 19:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Донеччині чоловік скоїв зґвалтування підлітка. Про це повідомляється на офіційному сайті прокуратури Донецької області.

Поки матері не було вдома: на Донеччині чоловік зґвалтував свою неповнолітню падчерку

Згвалтування у Донецькій області. Ілюстрація: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався в ніч проти 19 грудня, в одному з населених пунктів Донецької області. Співробітники правоохоронних органів встановили, що 34-річний місцевий житель, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, скористався тим, що його дружина затрималась у гостях та напала на 15-річну падчерку.

Чоловік увірвався в кімнату дівчини та зґвалтував її. Про те, що сталося, постраждала розповіла своїй матері. Жінка негайно звернулася по допомогу до поліції.

Наразі зловмисника затримано і йому було повідомлено про підозру у скоєнні кримінального злочину. Вирішується питання про обрання йому запобіжного заходу.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що в Сполучених Штатах Америки за загадкових обставин загинула сім'я з семи людей. Родичі померлих повідомили про це поліцію. Нині розпочато розслідування. Точну причину смерті назвуть після проведення судмедекспертизи. Повідомляється, що серед загиблих є неповнолітні. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в мексиканському штаті Оахака стався обвал підвісного мосту над річкою. Внаслідок події різного ступеня тяжкості отримали кілька десятків громадян. Деякі з них потребували медичної допомоги та їх доправили до лікарень. Згідно з попередніми даними, міст міг упасти через те, що не витримав великої кількості людей. Докладніше про це читайте в нашому матеріалі. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини