Головна Новини Суспільство Кримінал Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО)
commentss НОВИНИ Всі новини

Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО)

Стало відомо, хто організував наркобізнес

сьогодні, 16:21
Поділіться публікацією:

У Запорізькій області затримали групу осіб, причетну до організації плантації конопель. Про це повідомляє портал “Коментарі” з посиланням на інформацію Офісу Генерального прокурора. 

Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО)

Фото Запорізької обласної прокуратури

Групі осіб повідомлено про підозру у незаконному зберіганні наркотичних засобів в особливо великому розмірі з метою збуту, а також незаконному вирощуванні конопель (ч. 3 ст. 307, ч. 2 ст. 310 КК України).

Слідство встановило, що адвокатка з Дніпропетровської області разом з двома громадянами організувала наркобізнес із виготовлення та збуту канабісу. Коноплі вирощували та переробляли у готовий наркопродукт на території одного з фермерських господарств в Запорізькому районі.

“Під час обшуку на фермі виявлено свіжоскошену плантацію наркорослин та готовий для вживання наркотичний засіб розфасований по коробках із маркуванням двох поштових операторів. Усього правоохоронцями вилучено понад 1370 кущів конопель та близько 600 кг канабісу. За цінами "чорного ринку" вартість вилученого становить майже 94 млн грн”, — повідомили в Офісі.

Всіх учасників злочинної групи затримали в порядку ст. 208 КПК України. Наразі за рішенням суду двоє підозрюваних перебувають під вартою, третій – під домашнім арештом. Слідство у справі триває.

Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО) - фото 2
Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО) - фото 3
Плантацію конопель та сухий канабіс виявили на Запоріжжі: вартість “знахідки” майже 94 млн грн (ФОТО) - фото 4

Раніше портал “Коментарі” повідомляв, що в Одеській області знайшли плантації конопель. Сотні тисяч кущів  рослин знаходилися на ділянці за кілька кілометрів від державного кордону з Молдовою. Розмір її дорівнював 10 футбольним полям. Детальніше про наркобізнес поблизу державного кордону, читайте за посиланням.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини