Під Львовом розкрили підпільний тютюновий цех - ЗМІ

Злочинці підробляли цигарки відомих українських та світових брендів

На Львівщині розкрили підпільний тютюновий цех. Про це пише видання УНІАН.

Недалеко від міста Львів, у місті Пустомити, правоохоронці розкрили підпільний тютюновий цех, де підробляли цигарки відомих українських та світових брендів.


У статті наводиться думка журналіста, який вважає, що велика кількість контрафакту в країні відбувається через високі ціни на тютюнову продукцію. Підробки користуються попитом у пенсіонерів та незаможних громадян.

Автор підсумував, що проблема полягає не в тому, що "Ціна на цигарки постійно зростає, а в тому, що простим підвищенням акцизів скарбницю не наповнити і курити людей не відучити".



Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що СБУ виявили групу одеситів, які створили конвеєр для виробництва підроблених сертифікатів про вакцинацію. В одеському медичному закладі над фальсифікацією працювала група із трьох зловмисників, які протягом пів року виготовляли близько 100 підробок щомісяця. Імена громадян, які скористалися їхніми послугами, наразі встановлюються. Докладніше читайте у нашому матеріалі.

Також видання "Коментарі" інформувало про те, що за яскравими та привабливими упаковками деяких продуктів, що лежать на полицях супермаркетів, може ховатися підробка, яку не так просто, на перший погляд, розпізнати. На що повинен насамперед звернути увагу покупець, і які продукти найчастіше підробляють? Щоб розібратися в цьому питанні, журналісти порталу "Коментарі" звернулися до виконавчого директора Спілки споживачів України Максима Несміянова.