Головна Новини Суспільство Кримінал Окупанти викрали 12-річну дівчинку під час евакуації людей із Маріуполя
commentss НОВИНИ Всі новини

Окупанти викрали 12-річну дівчинку під час евакуації людей із Маріуполя

Із Маріуполя окупанти викрали дівчинку

31 березня 2022, 13:55
Поділіться публікацією:

Російські окупанти викрали з Маріуполя 12-річну дівчинку. Дитина намагалася евакуюватися з міста разом із місцевими жителями. Про це повідомляють "Коментарі" з посиланням на Офіс генерального прокурора України.

Окупанти викрали 12-річну дівчинку під час евакуації людей із Маріуполя

Викрадена з Маріуполя дівчинка - Офіс Генерального прокурора

"За даними слідства, від початку війни дитина перебувала у Маріуполі з батьком. 17 березня 2022 року через потрапляння бойового снаряда у їхній будинок чоловік загинув. Дівчинку намагалися евакуювати з міста разом з іншими місцевими жителями. При спробі покинути Маріуполь вона отримала поранення внаслідок вибуху міни. Після цього дитину викрали представники збройних сил РФ  та вивезли на підконтрольну їм територію окупованого Донбасу", — йдеться в повідомленні Офісу генерального прокурора України.

Повідомляється, що про зникнення дівчинки повідомив її рідний дідусь, який наразі вимушено проживає в місті Чернівці.

Офіс генерального прокурора зазначає, що Чернівецькою обласною прокуратурою розпочато провадження за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 КК України). Слідчі Управління СБУ у Чернівецькій області здійснюють досудове розслідування в кримінальному провадженні.

Як повідомляли раніше "Коментарі", на околицях Києва вже найближчими днями будуть запеклі бої - британська розвідка. Війська РФ і надалі утримують позиції на сході й заході від Києва, незважаючи на виведення деякої кількості підрозділів. Окупанти відвели лише частину своїх військ — певно, щоб доукомплектувати підрозділи й продовжити наступ.

Також "Коментарі" писали, що у МВС розповіли про наміри російського президента. Міністр внутрішніх справ Вадим Денисенко розповів про план Б Путіна. 



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини