Головна Новини Суспільство Кримінал На Вінниччині восьмикласника підозрюють у крадіжці значної суми грошей з аптеки: що відомо
commentss НОВИНИ Всі новини

На Вінниччині восьмикласника підозрюють у крадіжці значної суми грошей з аптеки: що відомо

На Вінниччині восьмикласник поцупив гроші з аптеки

11 грудня 2021, 18:36
Поділіться публікацією:

Школяра підозрюють у крадіжці коштів із сейфа місцевої аптеки. Про це повідомляють у пресслужбі Головного управління Національної поліції у Вінницькій області.

На Вінниччині восьмикласника підозрюють у крадіжці значної суми грошей з аптеки: що відомо

Хлопцю оберуть запобіжний захід, фото Нацполіції

Відомо, що 9 грудня у приміщенні бухгалтерії вінницької аптеки було викрадено гроші з сейфа. Поліціянти встановили за допомогою камер відеоспостереження, що до злочину може бути причетний 14-річний підліток, який навчається у восьмому класі. Сума викраденого — 140 тисяч гривень.

У поліції повідомили, що з камер видно, як юнак зайшов через службовий вхід та скористався тим, що ключ від бухгалтерії був у дверях. Потім юнак знайшов ключ від сейфа у кабінеті та забрав гроші.

Під час обшуків поліціянти вилучили в хлопця частину грошей, відомо, що близько 12 тисяч гривень підліток вже витратив. Втім, це вже не перший випадок, коли ювенальна превенція проводитиме бесіду з батьками щодо крадіжок, вчинених їхнім сином. Тепер підліток буде нести кримінальну відповідальність, адже йому вже виповнилося 14 років.

Наразі юнаку мають вручити повідомлення про підозру у вчиненні злочину, що передбачений частиною 3 статті 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище). Прокурори будуть клопотати про обрання йому запобіжного заходу у вигляді нічного домашнього арешту. Слідчі дії тривають.

Як повідомляв портал "Коментарі", у Кіровоградській області школяр побив однокласницю. Хлопець бив однокласницю ногами, завдаючи ударів по всьому тілу, цілив кулаками у голову. Сцену знущання з дівчинки знімали на відео її ровесники, потім вони виклали відзняте у соціальні мережі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини