Головна Новини Суспільство Кримінал На трасі Київ - Харків з автоматичної зброї розстріляли автобус з людьми(відео)
commentss НОВИНИ Всі новини

На трасі Київ - Харків з автоматичної зброї розстріляли автобус з людьми(відео)

У прес-службі Поліції підтвердили факт стрілянини, але інформацію про загиблого та викраденого заперечують

27 серпня 2020, 20:57 comments1994
Поділіться публікацією:

На трасі Київ — Харків з автоматичної зброї розстріляли автобус з людьми. За інформацією Telegram-каналу "Спостерігач", на ньому пересувалися члени громадського руху "Патріоти за життя". Попередньо, є двоє вбитих. Одну людину поранено, один викрадений.

На трасі Київ - Харків з автоматичної зброї розстріляли автобус з людьми(відео)

Джерело: https://t.me/nabludatels

"Спостерігач" також стверджує, що до обстрілу причетні "Нацкорпус" і "Азов".

У прес-службі Поліції підтвердили факт стрілянини, але інформацію про загиблого і викраденого заперечують. Є троє постраждалих з травмами, у одного підозра на ЧМТ. Всі — у задовільному стані.

За словами нардепа від ОТЗЖ Іллі Ківи, пригода сталася в районі Люботина Харківської області.

По області оголошено операцію "Сирена".

За словами заступника міністра МВС Антона Геращенко, станом на 21.00 група нападників затримано в Красноградському районі Харківської області. Причина інцинденту — конфлікт між прихильниками різних політичних сил.

За інформацією Офісу Генпрокурора, під процесуальним керівництвом прокуратури Харківської області спецпідрозділом ГУ Нацполіціі в області затримано 14 осіб за фактом замаху на вбивство пасажирів автобуса на трасі в Харківській області (ч.2 ст.15, пп. 1,7,12 ч. 2 ст . 115 КК України).

Як стало відомо представникам правоохоронних органів, група людей на автобус, що перевозив представників громадської організації м Люботин Харківської області. Рух транспортного засобу було заблоковано, невідомі розбили скло і здійснили постріли з пістолета з гумовими кулями.

В результаті події четверо пасажирів отримали тілесні ушкодження та доставлені з вогнепальними пораненнями і травмами в лікарні. Вони прооперовані.

Автомобілі на яких рухалися нападники встановлені на АЗС недалеко від Краснограда. Групу з 14 осіб затримано. Слідчі дії тривають.

Раніше "Коментарі" повідомляли , що перестрілка в Броварах. Тоді в МВС повідомили про затримання ще 13 осіб на чолі з кримінальним авторитетом.






Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини