Головна Новини Суспільство Кримінал На Тернопільщині чоловік надіслав школярам інтимні фото їхньої неповнолітньої подруги
commentss НОВИНИ Всі новини

На Тернопільщині чоловік надіслав школярам інтимні фото їхньої неповнолітньої подруги

Житель міста Теребовля шантажував дівчину-підлітка

25 листопада 2021, 16:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Тернопільщині чоловік розповсюджував інтимні фотографії неповнолітньої дівчини. Про це повідомляє пресслужба ГУНП у Тернопільській області.

На Тернопільщині чоловік надіслав школярам інтимні фото їхньої неповнолітньої подруги

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у місті Теребовля. Співробітники правоохоронних органів встановили, що 30-річний місцевий мешканець, який мешкав по сусідству з 16-річною дівчиною, обмінювався з нею інтимними фотографіями.

У якийсь момент неповнолітня вирішила припинити спілкування з "залицяльником" і всіляко намагалася уникати зустрічей з ним. Тоді, зловмисник почав загрожувати дівчині, що якщо та не відновить з ним стосунки, він опублікує її інтимні фотографії у соціальній мережі. Почувши відмову, чоловік відправив частину фотографій друзям.

Про те, що сталося, дізналися батьки потерпілої. Вони негайно звернулися по допомогу до правоохоронців.

У будинку підозрюваного було проведено санкціонований обшук. Під час нього правоохоронці вилучили телефон та іншу комп'ютерну техніку, де зберігалися фото не лише постраждалої, а й інших дітей.

Наразі чоловікові пред'явили підозру у скоєнні кримінального злочину, а також обрали запобіжний захід у вигляді цілодобового домашнього арешту. Наразі йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до 12 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" повідомляв про те, що в Аргентині зграя пірань напала на відпочивальників. Хижаки поранили кілька десятків громадян. Найбільше постраждала неповнолітня дівчина. Їй риби відкусили палець на нозі. Потерпілу госпіталізували, проте врятувати палець лікарям так і не вдалося.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що у Росії стався нещасний випадок на шахті. Відбувся вибух, а потім спалах. Рятувальники евакуювали робітників. На цей момент відомо про 11 жертв трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини