Головна Новини Суспільство Кримінал На кордоні з Угорщиною прикордонники відкрили вогонь: в чому причина
commentss НОВИНИ Всі новини

На кордоні з Угорщиною прикордонники відкрили вогонь: в чому причина

На Закарпатті затримано трьох порушників, які намагалися нелегально перетнути кордон

9 вересня 2024, 17:04
Поділіться публікацією:

На Закарпатті, неподалік від кордону з Угорщиною, прикордонники відділу "Косино" Мукачівського загону зупинили трьох правопорушників, які намагалися нелегально перетнути державний кордон. Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

На кордоні з Угорщиною прикордонники відкрили вогонь: в чому причина

Прикордонник. ФОТО: ДПСУ

Інформацію про можливу протиправну діяльність надали співробітники оперативно-розшукового відділу. Під час перевірки прикордонний наряд виявив групу осіб, що рухалася в напрямку Угорщини, за 100 метрів від кордону. Помітивши наряд, чоловіки спробували втекти, але після кількох попереджувальних пострілів зупинилися і виконали вимоги прикордонників.

Затриманими виявилися двоє жителів Вінниччини та один житель Донеччини. Вони зізналися, що за маршрут кожен сплатив по 10 000 доларів США.

На порушників складено протоколи про адміністративні правопорушення за статтями 204-1 КУпАП "Незаконне перетинання або спроба незаконного перетинання державного кордону України" та 185-10 "Злісна непокора законному розпорядженню або вимозі військовослужбовця". Справи будуть розглядатися в суді.

Наразі триває розслідування, щоб встановити осіб, причетних до організації незаконного переправлення затриманих.

На кордоні з Угорщиною прикордонники відкрили вогонь: в чому причина - фото 2

Нагадаємо, на кордоні з Польщею зафіксовано три інциденти, що свідчать про можливі протиправні дії, пов’язані з укладанням шлюбів без реальних намірів створення сім’ї. У першому випадку 28-річний мешканець Рівненщини уклав шлюб зі своєю 40-річною тещею, яка є особою з інвалідністю I групи. Про інші два випадки – читайте за посиланням.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини