Головна Новини Суспільство Кримінал На Донеччині чоловік заманив неповнолітню додому, де обколов наркотиками та зґвалтував
commentss НОВИНИ Всі новини

На Донеччині чоловік заманив неповнолітню додому, де обколов наркотиками та зґвалтував

У Маріуполі чоловік наколов наркотиками неповнолітню

30 грудня 2021, 20:30
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Донеччині чоловік скоїв зґвалтування неповнолітньої дівчини. Про це повідомляється на офіційному Telegram-каналі Донецької обласної прокуратури.

На Донеччині чоловік заманив неповнолітню додому, де обколов наркотиками та зґвалтував

Поліція. Фото: Pixabay

Як стало відомо, інцидент стався у місті Маріуполь. Співробітники правоохоронних органів встановили, що восени 2021 року 40-річний чоловік запросив до себе будинків 17-річну місцеву мешканку, яка перебувала у стані алкогольного сп'яніння. Там він запропонував своїй гості зайнятися сексом. На свою пропозицію він почув відмову.

Тоді підозрюваний схилив свою жертву до вживання психотропних речовин та особисто зробив три уколи. Користуючись безпорадним станом неповнолітньої, злочинець вчинив зґвалтування.

Наразі підозрюваного затримано. Тепер йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі терміном до дванадцяти років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що бізнес-менеджера сім'ї Кардаш'ян знайшли мертвою у багажнику авто. Зазначається, що жінці завдали ножових поранень і в результаті отриманих травм постраждала померла. У вбивстві бізнес-менеджера підозрюють її 49-річного бойфренда. Знаменитості, з якими бізнес-менеджер Анджела Кукавскі співпрацювала за життя, висловили у соціальних мережах свої співчуття та зазначили, що загибла дійсно була професіоналом своєї справи.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що австралієць першим у світі написав твіт за допомогою сили думки. У цьому, хворому на захворювання БАС, допоміг спеціальний чіп, який йому імплантували в мозок. Тепер практично знерухомлений чоловік зможе спілкуватися і здійснювати покупки.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини