Головна Новини Суспільство Кримінал На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував трьох маленьких дочок
commentss НОВИНИ Всі новини

На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував трьох маленьких дочок

У Кам'янському батько зґвалтував своїх дітей

14 грудня 2021, 19:05
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Дніпропетровській області чоловіка звинувачують у зґвалтуванні неповнолітніх. Про це повідомляється на офіційному сайті прокуратури Дніпропетровської області.

На Дніпропетровщині чоловік зґвалтував трьох маленьких дочок

Згвалтування у Дніпропетровській області. Ілюстрація: Pixabay

Співробітники правоохоронних органів встановили, що 44-річний мешканець міста Кам’янське протягом кількох років чинив сексуальне насильство щодо своїх трьох неповнолітніх дочок. Наймолодшій жертві зловмисника на момент скоєння злочину було шість років.

Від рук підозрюваного постраждали дівчата 2004, 2007 та 2009 років народження.

Повідомляється, що для того, щоб потерпілі нічого не розповідали, чоловік погрожував їм, що перестане годувати і відправить до дитячого будинку.

Наразі співробітники прокуратури передали до суду обвинувальний акт щодо чоловіка.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" поінформував про те, що  в аеропорту міста Кукута (Колумбія) вибухнули кілька бомб. Внаслідок вибуху однієї з них загинуло двоє поліціянтів. Вони виявили вибуховий пристрій у валізі під час обстеження території. Міністр оборони країни кваліфікував те, що сталося як тероризм. Було розпочато розслідування, яке встановить усі обставини події. Докладно про це читайте в нашій статті. 

Також сайт "Коментарі" писав про те, що в Таїланді розбився гелікоптер із військовими на борту. Під час тренувального польоту, в якому брали участь кілька літальних апаратів, один з них звалився у місті Накхонсаван. Після удару об землю сталося спалах. У вертольоті було двоє людей. Вони загинули від травм. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини