Головна Новини Суспільство Кримінал Міжнародний наркосиндикат викрили поліціянти
commentss НОВИНИ Всі новини

Міжнародний наркосиндикат викрили поліціянти

Орієнтовна вартість вилучених заборонених речовин за цінами «чорного» ринку становить понад 14 млн грн

23 грудня 2022, 22:32
Поділіться публікацією:

Оперативники Нацполіції вилучили у затриманих членів міжнародного наркосиндикату заборонених речовин на понад 14 мільйонів гривень, пишуть "Коментарі" за інформацією оприлюдненою правоохоронцями.

Міжнародний наркосиндикат викрили поліціянти

Затримали двох членів потужного міжнародного наркосиндикату

Серед вилученого: героїн та "Альфа-PVP", які члени наркоугруповання збували гуртовими партіями, пересилаючи контрабандним шляхом до країн ЄС.

"Фігуранти – двоє киян, віком 19 та 36 років – члени потужного міжнародного наркосиндикату. Вони забезпечували супроводження контрабандних парій героїну через територію України до країн ЄС, а також пересилали у Європу виготовлену власноруч психотропну речовину "Альфа-PVP", — кажуть правоохоронці.

Психотропи зловмисники виготовляли у нарколабораторії, яку обладнали в орендованому будинку на території Дарницького району столиці, а її потужності дозволяли щомісяця виготовляти до 50 кг "Альфа-PVP".

Як уточняють силовики, під час санкціонованих обшуків за місцем розташування нарколабораторії, в помешканнях і автівках фігурантів поліціянти вилучили 10 кг "Альфа-PVP", понад 2 кг героїну, 100 л прекурсорів, лабораторне обладнання, "чорнові" записи та мобільні телефони. Приблизна вартість конфіскованих заборонених речовин за цінами "чорного" ринку становить понад 14 мільйонів гривень.

Слідчі повідомили наркодилерам про підозру, а Святошинський районний суд Києва обрав 36-річному фігуранту запобіжний захід у вигляді безальтернативного тримання під вартою, а його 19 річному спільнику – тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 200 тисяч гривень. Надалі в рамках досудового розслідування буде прийматися рішення щодо додаткової кваліфікації дій затриманих за ст. 305 Кримінального кодексу України – контрабанда наркотичних засобів, психотропних речовин, їх аналогів чи прекурсорів або фальсифікованих лікарських засобів. За вчинене зловмисникам загрожує покарання у вигляді позбавлення строком до 12 років із конфіскацією майна.

Читайте також на порталі "Коментарі" — росіянка організувала в Одесі мережу аптек з підробками та наркотиками.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

4144

23 грудня 2022, 22:44

Найди себе снегурочку на ночь (без шлюх и разводил), здесь девушки ищут только сeкcа, многие готовы на эксперименты.------- https://min.lc/sisy


Новини