Головна Новини Суспільство Кримінал 17-річна дівчина замовила вбивство своїх батьків. Суд виніс вирок
commentss НОВИНИ Всі новини

17-річна дівчина замовила вбивство своїх батьків. Суд виніс вирок

Дівчина ненавиділа своїх батьків та бажала їм смерті. Перед вбивством вона загуглила чи зможе жити в будинку батьків після їх смерті. Далі дівчина збрехала своєму хлопцеві, щоб той убив її батьків.

24 січня 2023, 16:48 comments4895
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Після двох тижнів слухань в окружному суді Баварії відбувся закритий процес у справі про смерть пари лікарів та батьків дівчини. Суддя виніс вирок 17-річній дочці та її 19-річному партнеру. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на Bild.

17-річна дівчина замовила вбивство своїх батьків. Суд виніс вирок

17-річна Ханна в залі суду. Фото з відкритих джерел

Кілька останніх років Ханна сварилася з батьками, пропускала школу та влаштовувала скандалив дома. "Тепер мені треба йти додому до старих, колись я їх уб’ю", якось сказала вона шкільній подрузі.

8 січня 2022 ранку Ханна погуглила: "Чи дозволено жити одній у будинку своїх батьків у 16 ​​років, якщо вони померли?". Після чого Ханна обговорила зі своїм хлопцем Феліксом вбивство батьків. Дівчина попросила хлопця піти на такий крок, адже сказала, що батьки б'ють її.

Фелікс взяв ніж з лезом завдовжки 8 см та пішов до спальні Ханненних батьків. Спочатку хлопець Ханни вбив Стефана, а потім побіг за Антьє. Чоловік завдав їх 12 ударів по голові та ще 9 по шиї. Ханна в цей час побігла в кімнату до братів та сестри, аби ті не виходили з них. Коли 14-річний брат Ханни намагався зателефонувати в 911, то його зупинив Фелікс.

 "Не все так погано. Ми всі можемо залишитися вдома. Феліксу вже 18, він може тебе усиновити", — втішала брата Ханна.

Потім пара втекла. Згодом Ханна переконала, щоб Фелікс здався і взяв провину на себе. Хлопець так і зробив, проте в процесі слідства він зізнався і розповів як усе відбувалось.

"Ханна ненавиділа своїх батьків, вона хотіла бачити їх мертвими", — з цими словами суддя Андреа Деєрлінг відправила Ханну у в’язницю на 9,5 років, Фелікс отримав 13, 5 років.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв про жахливу аварію на Львівщині.

Також "Коментарі" писали про абсурдний закон Путіна, який ускладнить виїзд з Росії.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

690

24 січня 2023, 16:59

Розпродаж! Норвежська Термобілизна для українських холодів (лише 690 грн.)-----> https://e.vg/ntech


Новини