Головна Новини Суспільство Кримінал Колишня дружина зірки футболу отримала серйозний вирок суду
commentss НОВИНИ Всі новини

Колишня дружина зірки футболу отримала серйозний вирок суду

Ексдружина Даніле де Россі засудили до семи років виправних колоній.

28 лютого 2023, 19:55
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Колишню дружину Даніеле де Россі засудили до семи років і двох місяців ув'язнення за спробу вимагання та пограбування. Тамара Піснолі намагалася виманити в італійського підприємця 150 тис. євро. Про це повідомляє портал "Коментарі" з посиланням на італійське видання Il Messaggero.

Колишня дружина зірки футболу отримала серйозний вирок суду

В Італії засудили колишню де Россі. Фото з відкритих джерел

Даніеле де Россі у 2006 році одружився з Тамарою Піснолі, а через рік після весілля у них народилась донька. У 2008 році пара пройшла через складні часи, адже тестя де Россі було викрадено та вбито. Ще через рік італійський футболіст розлучився з Піснолі.

А в 2013 році Тамара Піснолі стала фігуранткою гучної справи, коли вимагала в підприємця 150 тис. євро. Тоді колишня дружина Тамара Піснолі мала намір купити ліцензію на фотоелектричні установки. Піснолі інвестувала 14 тис. євро у бізнес, але згодом вирішила відмовитись від цієї ідеї та почала вимагати повернути гроші з відсотками у Антонелло Єффі, так сума виросла до 150 тис.

"Їх було шестеро, вони по черзі били мене ногами і руками. Я бачив, як вона підвелася з крижаними очима. Я благав Тамару, щоб вона їх зупинила. Байдужим і холодним тоном вона дала останню команду — візьміть його, змусьте зробити банківський переказ, а потім убийте", – розповів Єффі про вчинок Піснолі.

Єффі притворився мертвим, а двоє чоловіків потягли його до машини та викинули на узбіччі. Таким чином італійський підприємець врятував собі життя.

Тамару Піснолі засудили до семи років і двох місяців позбавлення волі. Колишня дружина легенди "Роми" здивована вироком і має намір подати апеляцію.

"Вирок мене абсолютно здивував. Це історія 10-річної давнини, яка починається з шахрайства проти мене, і в якій єдиною провиною, яку я бачу, є неправильні друзі, які зникли з мого життя на роки. Це правопорушення, які не виправдовують такого суворого покарання. Я впевнена, що в кінці суду моя добра воля підтвердиться", – сказала Тамара Піснолі.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що жінку засудили на 116 років. Тепер суд визнав помилку.

Також "Коментарі" писав про жахливе вбивство: ноги відомої моделі знайшли в холодильнику.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини