Головна Новини Суспільство Кримінал Хабар на 6 млн: хто такий Микола Ільяшенко, спійманий детективами НАБУ
commentss НОВИНИ Всі новини

Хабар на 6 млн: хто такий Микола Ільяшенко, спійманий детективами НАБУ

Микола Ільяшенко займає посаду першого заступника голови столичного ГУ ДПС з вересня 2015 року, в його кар'єрі навіть був тимчасовий зліт до виконуючого обов'язки керівника столичної податкової

12 червня 2020, 22:14 comments4511
Поділіться публікацією:

Екс-чиновник, спійманий в п'ятницю, 12 червня співробітниками НАБУ і САП на передачу хабара, виявився першим заступником голови ГУ ДПС р. Києва Миколою Ільяшенко.

Хабар на 6 млн: хто такий Микола Ільяшенко, спійманий детективами НАБУ

Микола Ільяшенко займає посаду першого заступника голови столичного ГУ ДПС з вересня 2015 року і навіть тимчасово виконував обов'язки керівника столичної податкової. Свою кар'єру в податковій Ілляшенко почав в 1997 році як оперуповноважений податкової міліції.

Ілляшенко або, як його називають колеги, "Микола Угодник" привернув до себе увагу ЗМІ на посаді начальника ДПІ у Києво-Святошинському районі столиці. В усякому разі саме йому, на думку "Української правди", група підприємств "Фоззі", зареєстрована в Києво-Святошинському районі Київської області, зобов'язана допомогою в ухилянні від сплати ПДВ на суму 32,2 млн грн, за що рахунки компанії були навіть заарештовано. Однак після 4 місяців роботи на чолі ГФС в Печерському районі Ілляшенко став першим заступником керівника всієї столичної податкової.

Увагу до себе Микола Ільяшенко привернув своєю любов'ю до нерухомості. Ще в 2016 році журналіст-розслідувач Дмитро Гнап задавався питанням, звідки у податківця і його дружини власності 8 квартир. Журналісти пізніше знайшли 11 квартир та іншу нерухомість сукупною вартістю близько 100 млн грн, зрозуміло пояснити походження яких податківець так і не зумів, причому куплені вони всі були до 2014 року.

Як повідомляв портал "Коментарі", в квітні-травні розгорівся скандал навколо вищого і регіонального керівництва Державної податкової служби України. "Коментарі" з'ясували, на чому роблять гроші у податковій Київської області.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
Джерело: comments.ua
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини