Головна Новини Суспільство Кримінал Ґвалтував доньку і бив сина: у Хмельницькій області чоловік роками знущався зі своїх дітей
commentss НОВИНИ Всі новини

Ґвалтував доньку і бив сина: у Хмельницькій області чоловік роками знущався зі своїх дітей

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік змушував своїх дітей вживати наркотики

23 листопада 2021, 18:25
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

На Хмельниччині чоловік знущався зі своїх малолітніх дітей. Про це повідомляється на офіційному сайті Офісу Генерального прокурора.

Ґвалтував доньку і бив сина: у Хмельницькій області чоловік роками знущався зі своїх дітей

Зґвалтування у Хмельницькій області. Фото з відкритих джерел

Співробітники правоохоронних органів встановили, що чоловік упродовж п'яти років чинив зґвалтування своєї доньки. На момент першого нападу постраждалій було лише 11 років. Повідомляється, що через регулярні знущання дівчина хотіла покінчити життя самогубством.

Зловмисник бив свого старшого сина. Наприклад, у якийсь момент він обпік його жаром із печі.

Крім того, правоохоронці встановили, що чоловік змушував своїх дітей вживати наркотики (канабіс).

Навесні цього року педагоги у навчальному закладі, де навчався хлопець, помітили на його тілі сліди поранень. Вони повідомили про це поліцію.

Днями правопорушника судили. Суд визнав його винним у скоєнні кримінальних злочинів і призначив покарання у вигляді позбавлення волі строком на 15 років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на Філіппінах померла найстаріша людина на планеті. На момент смерті жінці було 124 роки. Зазначається, що вона була останньою живою людиною, яка народилася у 19 столітті. Наразі медики встановлюють точну причину смерті жінки. Проводиться дослідження щодо зараження коронавірусною інфекцією.

Також сайт "Коментарі" повідомляв про те, що у Сполучених Штатах Америки малолітня дитина ненароком застрелила свого батька. Чоловік отримав кульове поранення у спину з рушниці. Від одержаних травм він помер на місці. Наразі поліціянти встановлюють всі обставини трагедії.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини