Головна Новини Суспільство Кримінал Групове зґвалтування іспанської туристки в Індії: стали відомі нові деталі
commentss НОВИНИ Всі новини

Групове зґвалтування іспанської туристки в Індії: стали відомі нові деталі

Поліція в Індії заарештувала сімох підозрюваних у причетності до групового зґвалтування іспанської туристки.

6 березня 2024, 16:16 comments1251
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:

Індійська поліція заявила, що затримала усіх чоловіків, які вчинили групове зґвалтування іспанської туристки Фернанди. Вона зі своїм чоловіком Вісенте подорожувала по Індії та зіткнулась з сексуальним насиллям, а її супутника побили та пограбували.

Групове зґвалтування іспанської туристки в Індії: стали відомі нові деталі

Іспанська туристка, яка стала жертвою сексуального насилля в Індії. Фото з відкритих джерел

У березні стало відомо, що на пару іспанських мандрівників, які подорожують по світу на мотоциклах напали семеро чоловіків в Індії. Вони побили обох, а жінку зґвалтували.

"Ґвалтували по черзі близько двох годин, дехто спостерігав. Ми разом із поліцією в лікарні, це сталося сьогодні ввечері тут, в Індії", — розповіла 30-річна Фернанда в соціальних мережах та додала, що нападники приставили ножа до горла її чоловіка та погрожували вбити обох.

В день звернення поліція одразу змогла знайти трьох підозрюваних та заявили, що за скоєний злочин винних буде покарано. 5 березня заступник комісара місцевої поліції Анджанеюлу Додде повідомив нові деталі та вказав, що решта чотири підозрювані також заарештовані. Тепер усі нападники перебувають під вартою в Індії.

Групове зґвалтування іспанської туристки в Індії: стали відомі нові деталі - фото 2

Пара мандрівників, розповіла, що під час подорожі по 60 країнах з ними сталось лише два прикрі випадки: їх одного разу пограбували в Іспанії та інцидент зі груповим зґвалтуванням та побиттям в Індії.

Це вже не вперше, коли в Індії ґвалтують туристів. Один з випадків стався у 2018 році, коли британську туристку зґвалтували на Гоа, коли вона йшла до свого готелю. Ще двома роками раніше групове зґвалтування сталось з американською туристкою у її готельному номері в Нью-Делі. А у 2013 році шість чоловіків були засуджені до довічного  ув'язнення за групове зґвалтування швейцарської туристки.

За статистикою Національного бюро реєстрації злочинів Індії у 2022 році в країні було зафіксовано понад 31 тис. зґвалтувань, що відповідає в середньому 86 випадкам щодня. Однак ймовірно їх кількість більша, адже не всі офіційно повідомляють про зґвалтування.

Раніше портал "Коментарі" повідомляв, що британську поліцейську зґвалтували поблизу Ейфелевої вежі.

Також "Коментарі" писали про те, що у Росії чоловіка, який убив і зґвалтував 23-річну жінку помилували після участі у війні в Україні.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини