Головна Новини Суспільство Кримінал Гроші за підпали не отримали: СБУ затримала двох поплічників російських спецслужб
commentss НОВИНИ Всі новини

Гроші за підпали не отримали: СБУ затримала двох поплічників російських спецслужб

Затримано двох поплічників рф, які підпалювали автомобілі ЗСУ та об'єкти Укрзалізниці

сьогодні, 14:41
Поділіться публікацією:

Служба безпеки України та Національна поліція затримали двох осіб, які співпрацювали з російськими спецслужбами. Зловмисники здійснювали підпали військових автомобілів та об'єктів Укрзалізниці в містах Дніпро та Слов’янськ. Вони сподівалися отримати гроші за свої дії, але натомість стали підозрюваними у вчиненні злочинів. Про це повідомляє пресслужба СБУ.

Гроші за підпали не отримали: СБУ затримала двох поплічників російських спецслужб

СБУ. Фото з відкритих джерел

У Дніпрі правоохоронці затримали 32-річного чоловіка, який підпалив військовий мультівен та дві релейні шафи, що забезпечують безпеку руху поїздів. У Слов’янську поліція затримала 20-річного чоловіка, який мав наркозалежність і хотів швидко заробити гроші. Він вступив у контакт з кадровим співробітником фсб, який запропонував фінансову винагороду за підпал позашляховика Сил оборони.

Слідчі СБУ вже повідомили затриманим про підозру за кількома статтями Кримінального кодексу України, включаючи перешкоджання законній діяльності ЗСУ та диверсію. Зловмисники перебувають під вартою, і їм загрожує від 8 років позбавлення волі до довічного.                                                                               

Нагадаємо, Служба безпеки України затримала у Києві агента воєнної розвідки РФ, більш відомої як ГРУ. Зловмисник коригував ракетно-дронові удари по місту та вчиняв підпали на об’єктах Укрзалізниці.

Крім того, Департамент внутрішньої безпеки Нацполіції оголосив підозри 11 мешканцям Запорізької області у колабораційній діяльності. Оперативники зібрали докази, що вказують на їхню співпрацю з окупаційною владою у тимчасово захопленому Мелітополі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.

Новини