Головна Новини Суспільство Кримінал Екс-міністр закордонних справ постане перед судом за вчинення тяжкого злочину
commentss НОВИНИ Всі новини

Екс-міністр закордонних справ постане перед судом за вчинення тяжкого злочину

Справа скерована до суду

23 грудня 2020, 22:57
Поділіться публікацією:

Правоохоронці доказали та вручили обвинувачення екс-голові закордонного відомства. Чоловік звинувачується у вбивстві, яке здійснив у тверезому розумі.

Екс-міністр закордонних справ постане перед судом за вчинення тяжкого злочину

Про це повідомляє службу зв'язків з громадськістю  поліції у Київській області. 

Відомо, що злочин стався наприкінці лютого цього року  в одному з будинків села Чайки Києво-Святошинського району.

Правоохоронці узнали, що в цей сумнозвісний день до житла подружжя екс-чиновника прийшов гість. Вони відпочивали, випивали, а потім між чоловіками сталась сварка, яка переросла у бійку. Будучи у стані афекту, господар будинку взяв вогнепальну зброю і вистрілив у товариша. від отриманих поранень чоловік помер на місці.

Слідство здійснило низку експертиз – судово-медичну, молекулярно-генетичну, дактилоскопічну, балістичну та слідчий експеримент, які довели провину 57-річному екс-міністру закордонних справ України, а нині жителя села Чайки Київської області провину у скоєнні умисного вбивства. На даний момент вбивця заарештований, але може вийти під домашній арешт у разі сплати застави у 14 млн гривень. Покарання за такий злочин передбачає позбавлення волі від 10 по 15 років. 

Раніше "Коментарі" писали про те, що екс-глава "Нафтогазу" Юрій Вітренко отримає 4 млн доларів премії за виграш справи в Стокгольмському суді.

Крім того, порталу стало відомо про те, що Апеляційний суд міста Києва не задовольнив клопотання захисту підозрюваного у вбивстві російського опозиційного журналіста Павла Шеремета Андрія Антоненка — Riffmastera щодо зміни йому запобіжного заходу. Співак повернувся в СІЗО.




Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини