Головна Новини Суспільство Кримінал ДБР завершило розслідування держзради Януковича та Азарова, які сприяли агресії РФ
commentss НОВИНИ Всі новини

ДБР завершило розслідування держзради Януковича та Азарова, які сприяли агресії РФ

Тоді перші особи держави підготували та імплементували так звані «Харківські угоди», які сприяли державі-агресорці

19 грудня 2022, 16:19
Поділіться публікацією:

Низка колишніх високопосадовців України сприяли військовим планам держави-агресора, імплементувавши "Харківські угоди", повідомляють в Державному бюро розслідування (ДБР), пишуть "Коментарі".

ДБР завершило розслідування держзради Януковича та Азарова, які сприяли агресії РФ

Азарову і Януковичу інкримінують держзраду

Янукович та Азаров "опікувались" збільшенням кількості особового складу та військової техніки окупантів. Спочатку їх "допомога" була використана для анексії у 2014 році АР Крим та міста Севастополя, а надалі – для повномасштабної агресії РФ проти України у лютому 2022 року.

Експрезидент-втікач забезпечив легалізацію відповідної зрадницької угоди за українським законодавством. За його вказівкою підготували проєкт міждержавної угоди, погоджений центральними органами виконавчої влади та схвалений на засіданні Кабміну. Він свідомо розподілив ролі для підготовки необхідних документів та для створення видимості законності відповідних процедур. А ще, залучив до виконання "завдання" майже всіх високопосадовців уряду та підконтрольних нардепів.

Підписані, всупереч національним інтересам України документи про продовження термінів перебування ЧФ РФ в Україні ще на 25 років, нарощування особового складу збройних сил та військової техніки ворога в Криму, створили загрози суверенітету та територіальній цілісності нашої держави. Через це наприкінці 2013 — початку 2014 років на території АР Крим, зокрема, в Севастополі, перебувало щонайменше дві тисячі 917 осіб морської піхоти, 152 бойових броньованих машин і 30 одиниць артилерії.

Все це сприяло захопленню росіянами території АР Крим та надалі утворення на захоплених територіях нових військових частин та підрозділів ЗС РФ, які своєю чергою були застосовані Російською Федерацією для повномасштабного вторгнення в Україну. Процесуальне керівництво здійснює Офіс Генерального прокурора. 

Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що двом колишнім міністрам оголосили підозру в держзраді за "Харківські угоди". А ще на порталі опублікували повний список тих, хто голосував "за" Головними лобістами ратифікації Харківських угод було 10 осіб.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Олександр

19 грудня 2022, 17:46

морозов сказав що на територ11 укра1ни не повинно бути чорноморського флоту то його перестали запрошувати на зас1дання.) попередне збилося)

Олександр

19 грудня 2022, 17:44

Коли п1д час перемовин у Масандр1 м1н1стр оборони Морозов сказав,що на територ11 Укра1ни не повинно бути бР глибше копати-е злочини аз 1ноземних,а в Севастопол1 зокрема,то тод1шн1й президент Кравчук просто перестав запрошувати його на зас1дання.У звязку з чим Морозов написав рапорт на в1дставку.Так що здачу 1нтерес1в Укра1ни почав зовс1м не Янукович.Треда би ДБР глибше копати-е злочини,як1 не мають сроку давност1.

fgfgfg

19 грудня 2022, 17:16

Зачeм плaтить за ceкc или дарить подарки и ходить на свидания если можно просто найти девку для сeкca Здесь ------ https://e.vg/pisy


Новини