Головна Новини Суспільство Кримінал Чому здати дилера – це не страшно. Юрист проекту «Спіймай баригу» розказав Анатолію Анатолічу
commentss НОВИНИ Всі новини

Чому здати дилера – це не страшно. Юрист проекту «Спіймай баригу» розказав Анатолію Анатолічу

Вперше в Україні за повідомлення про торгівлю забороненими препаратами або роботу нарколаборторії заявник може отримати реальну грошову винагороду.

27 липня 2023, 12:27
Автор:
avatar

Slava Kot

Поділіться публікацією:








Повну конфіденційність та захист особистих даних гарантують організатори проекту "Спіймай баригу" для своїх учасників.  Про це в інтерв’ю відомому блогеру Антатолію Анатолічу розказав юрист проекту та керівник юридичного відділу Андрій Кузьменко.  В програмі "Зе Інтерв’юер" він заявив, що акція вже набрала обертів, а кількість людей, які виконують її умови, звертаються до поліції, пишуть заяви та допомагають зупинити діяльність наркоторговців, рахується десятками. 

Чому здати дилера – це не страшно. Юрист проекту «Спіймай баригу» розказав Анатолію Анатолічу

Юрист проекту «Спіймай баригу» розказав Анатолію Анатолічу, чому здати дилера не страшно.

Натомість автор та ведучий програми "Зе Інтерв’юер" розказав про те, що його батько вживав важкі наркотики у вісімдесятих та помер, коли Анатолій Анатоліч був дворічною дитиною. Сьогодні в Україні вже більше мільйона наркозалежних, лише за офіційною статистикою. Насправді ж, за оцінками спеціалістів, ці цифри можуть бути в рази більшими. Ціна та доступність заборонених речовин вже радикально знизила вік тих, хто стає залежним, розповів Андрій Кузьменко. Дешеві наркотики тепер активно розповсюджують в школах, а вживати починають з одинадцяти років. Тому основна мета акції "Спіймай баригу" — зупинити цю епідемію, зробити так, щоби пересічні громадяни не стояли осторонь, каже Кузьменко.

В інтерв’ю представник "Спіймай баригу" розказав, які суми виплачує головний меценат акції Єгор Левченко та що саме треба зробити, щоби допомогти цьому соціальному проекту, долучитися до акції та отримати грошову винагороду. Всі подробиці, умови акції та розмір винагороди детально викладені на сайті проекту.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

Анна

24 квітня 2024, 01:50

А чому на сайт не можливо зайти? Таких людей багато, хто повідомить безоплатно задля порятунку близьких. І як ми їх врятуємо якщо не здамо тих, хто цим торгує?

Vlad

27 липня 2023, 14:29

Пропоную додати проект "Піймай навідника ШАХЕДІВ"


Новини