Головна Новини Суспільство Кримінал Була одна на дитячому майданчику: в Одесі зловмисник зґвалтував дівчину
commentss НОВИНИ Всі новини

Була одна на дитячому майданчику: в Одесі зловмисник зґвалтував дівчину

Уродженець Вінницької області зґвалтував дівчину в Одесі

8 лютого 2022, 17:58
Автор:
avatar

Денис

Поділіться публікацією:

В Одесі судили зловмисника за зґвалтування дівчини Про це пише видання ТСН.

Була одна на дитячому майданчику: в Одесі зловмисник зґвалтував дівчину

В Одесі судили зловмисника. Фото з відкритих джерел

Як стало відомо, інцидент стався влітку 2021 року. Повідомляється, що на одній із одеських вулиць чоловік, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, побачив дівчину, яка була одна на дитячому майданчику.

Як пише ЗМІ, постраждала 2005 року народження страждає на ДЦП і перебуває на обліку в "Одеському обласному медичному центрі психічного здоров'я".

Зловмисник підійшов до своєї жертви і вчинив по відношенню до неї дії сексуального характеру.

Співробітники правоохоронних органів дізналися про те, що сталося, і затримали підозрюваного. Ним виявився уродженець Вінницької області.

Днями відбувся суд. Повідомляється, що чоловік визнав свою провину. Суд визнав його винним та призначив покарання у вигляді позбавлення волі терміном на п'ять років.

Нагадаємо, раніше портал "Коментарі" інформував про те, що на Мадагаскарі жертвами стихії стали вже понад два десятки громадян. Циклон зруйнував десятки будівель. Багатьом людям довелося покидати свої будинки.

Також сайт "Коментарі" писав про те, що Погода впливає на плани наступу Росії: військові аналітики висунули теорію, чому Кремль не атакує. Експерти обговорюють наступний крок Росії. Докладно про це читайте у нашій статті.

Читайте також, що країни Європейського Союзу відповіли на загрози Цукерберга заблокувати соцмережі Facebook та Instagram. Німецький та французький міністри заявили, що їм добре без Facebook. Докладніше про це читайте у нашому матеріалі.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини