Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Журнал Playboy в Україні відтепер виходитиме українською мовою
commentss НОВИНИ Всі новини

Журнал Playboy в Україні відтепер виходитиме українською мовою

Перший журнал вийде українською уже у цьому році

4 січня 2022, 11:59
Поділіться публікацією:

У редакції журналу Playboy прийняли рішення видаватись в Україні українською мовою. Українська версія Playboy з’яивлась у 2005 році і раніше завжди виходила лише російською. Про рішення змінити мову було озвучено на офіційній сторінці Playboy у Facebook, передають "Коментарі".

Журнал Playboy в Україні відтепер виходитиме українською мовою

Playboy в Україні видаватимуть українською. Фото з Facebook

"Розпочнемо з новин! Із перших слів, мабуть, здогадалися, що Playboy Ukraine заговорив українською. І не тільки в інтерв’ю з чарівною Христиною Соловій ще у вересні. Легендарний журнал та онлайн-комунікація тепер виключно українською. У Новий рік з новим форматом," — повідомили у редакції Playboy Ukraine у Facebook.

У редакції Playboy не пояснили, чому саме прийняли таке рішення після того, як журнал та соцмережі публікували усі тексти російською мовою впродовж 16 років. У 2010 році редакцію журналу очолив Влад Іваненко. У 2020 році він купив права на бренд в Україні, оксільки передбачалось скорочення київської редакції. Саме завдяки цьому вдалось зберегти українське видання, тоді у світі було закрито 11 національний версій Playboy.

Також стало відомо, що у 2022 році на екрани вийде фільм з відвертими зізнаннями моделей Playboy про роботу з його засновником Х’ю Хефнером, зокрема у стрічці розповідатимуть про таємну і приховану реальність імперії мільйонера, який помер чотири роки тому. Хефнера, зокрема, звинувачують у тому, що він давав моделям наркотики під виглядом снодійного, аби схилити їх до статевих стосунків. 

Читайте також: У 2021 році українці купили рекордну кількість автомобілів: які авто найпопулярніші



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини