Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь"
commentss НОВИНИ Всі новини

Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь"

Зеленський розповів, що з "Азовсталі" вивезено цивільних, медиків, важкопоранених, поранених

20 травня 2022, 22:19
Поділіться публікацією:
Президент України Володимир Зеленський розповів, що евакуація бійців із "Азовсталі" найближчим часом завершиться. Також глава держави зазначив, що йому постійно доповідають про ситуацію Про це він заявив в інтерв’ю з нагоди третьої річниці інавгурації, уривок з якого транслювали в ефірі інформаційного марафону.
Президент наголосив, що всі захисники Маріуполя — герої і їм дали сигнал, аби вони зберегли своє життя.
"На сьогодні вивезено всіх цивільних людей, тих, хто були заблоковані на заводі. Евакуація інших цивільних людей, які були біля заводу, або які були в Маріуполі, розпочата давно вже. Цивільних вивезено, медиків – вивезено, вивезено важкопоранених, вивезено поранених. На цю мить, коли ми з вами говоримо, я знаю, що відбувається. Мені здається, що найближчим часом, навіть не днями, думаю, найближчим часом завершиться вивезення всіх", — сказав Зеленський.
 Також гарант розповів, що розблокувати "Азовсталь" військовим шляхом — неможливо, через відсутність належної кількості зброї.
Нагадаємо, що "Коментарі" інформували про те, що Зеленський розповів, де окупанти, наступаючи, змішують усе живе із землею. Українські захисники дуже вдало проводять контрнаступ у Харківській області і в цій частині фронту ворог справді відступає. Але в решті Донбасу супротивник суттєво посилив обстріл мирних міст. Росія намагається посилити тиск на Донеччині. Говорячи про те, що відбувається в ці дні на Донбасі, президент України зазначив, що там справжнє пекло і не це не є гучним перебільшенням. Це сувора реальність, яку Росія нав'язує всім українцям та всьому цивілізованому світу.
 

 Зеленський розповів, коли завершиться евакуація українських захисників із заводу "Азовсталь"

Володимир Зеленський (фото з відкритих джерел)



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини