Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Ющенко розповів про стан здоров'я Леоніда Кравчука
commentss НОВИНИ Всі новини

Ющенко розповів про стан здоров'я Леоніда Кравчука

Ющенко переконаний, що Кравчук — сильна людина і складе "іспит"

24 серпня 2021, 16:11 comments1529
Поділіться публікацією:

Колишній президент України Віктор Ющенко поділився інформацією про те, як почувається перший президент України Леонід Кравчук. Про це він розповів, відповідаючи на питання журналістів про стан здоров'я політика, пише УНІАН.

Ющенко розповів про стан здоров'я Леоніда Кравчука

Віктор Ющенко (фото з відкритих джерел)

"Бореться... Леонід Макарович сильний. І той іспит, який перед ним постав, — я переконаний, що він його на лопатки покладе, і все", — сказав Ющенко.

Що відомо про стан здоров'я Леоніда Кравчука?

Відомо, що вкінці червня Леонід Кравчук переніс операцію на серці. 28 червня 87-річний політик був відсутній на урочистих заходах з нагоди Дня Конституції України. У повідомленні наголошується, що Кравчука прооперували в Києві.

Як розповідають поінформовані джерела, колишній президент добре почувається, адже операція пройшла успішно, без побічних проблем. Радник голови української делегації в ТКГ Олексій Арестович у розмові з журналістами "Страны" підтвердив інформацію про те, що Леоніда Кравчука прооперували. Він заявив, що політик ще перед операцією попросив не коментувати його самопочуття.

Нагадаємо, що видання "Коментарі" інформувало своїх читачів, що стан здоров'я Кравчука погіршився. Деякий час він перебував у реанімації. Лікарі коментарів не давали. Кажуть, сім'я Леоніда Макаровича заборонила повідомляти подробиці про його самопочуття. Була інформація, що його під'єднали до апарату штучної вентиляції легенів.

Раніше видання "Коментарі" повідомляло про те, хто замінить Леоніда Кравчука в ТКГ. Стало відомо, що віцепрем'єр-міністр з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України Олексій Резніков буде замість Леоніда Кравчука тимчасово представляти Україну на засіданні ТКГ.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!

ККК

24 серпня 2021, 16:09

Да кого интересует здоровье этого ублюдка, что начал продавать украину! Скорее бы сдохла эта стараю паскудная тварь! Ничего кроме самой болезненной смерти этой твари не желаю!


Новини