Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Які українські модні бренди будуть представлені на тижні моди у Нью-Йорку
commentss НОВИНИ Всі новини

Які українські модні бренди будуть представлені на тижні моди у Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку триватиме з 10 по 16 вересня

7 вересня 2021, 15:15
Поділіться публікацією:

Модні бренди з України будуть представлені на тижні моди у Нью-Йорку. Про це повідомив міністр культури Олександр Ткаченко на каналі Telegram.

Які українські модні бренди будуть представлені на тижні моди у Нью-Йорку

Тиждень моди в Нью-Йорку пройде з 10 по 16 вересня, фото з відкритих джерел

За його словами, у США чотири українські модні бренди будуть представлені в ексклюзивному шоу-румі Showroom Archetype. Відомо, що в цьому шоу-румі буде виставлено одяг, взуття та аксесуари дизайнерів 91 Lab, Elena Reva, Foberini та Kachorovska. Партнерами показу українських брендів в шоу-румі стали "Український модний альянс" та Офіс з креативних індустрій при Мінкульті.

Нагадаємо, що тиждень моди в Нью-Йорку триватиме з 10 по 16 вересня 2021 року.

Міністр наголосив, що українські дизайнери мають достатній економічний потенціал, щоб бути конкурентоспроможними на міжнародних ринках, а модна індустрія стрімко зростає.

Бренд 91Lab представлятиме трикотажний одяг дизайнера Анни Панченко. 91LAB — втілення всіх складних трикотажних рішень рівня haute couture.

ELENA REVA — це бренд жіночого одягу класу люкс, що працює в напрямку сучасного дизайну із арт спрямованістю. Марка тріумфує жіноче начало, лаконічні форми і арт-спрямовані принти. 

FOBERINI позиціонує себе як бренд із сучасною формою та художнім змістом. Дизайнери бренду створюють одяг із елементами вишивки, що має глибокий сенс. Моделі виготовляють вручну, кожна модель має якийсь традиційний елемент — декоративні шви, китиці та інше. Кредо бренду — жіночість та екологічність.

Kachorovska — це український бренд взуття, сумок та аксесуарів з натуральних матеріалів. Серед колаборацій Kachorovska — спільні колекції з Тіною Кароль, Катею Сільченко (the COAT by Katya Silchenko), ілюстратором Сергієм Майдуковим.

Портал "Коментарі" повідомляв хто з голлівудських зірок розмовляє українською мовою.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення


Новини