Головна Новини Суспільство мистецтво і культура Вперше в Україні курсуватиме резиденція Миколая на колесах
commentss НОВИНИ Всі новини

Вперше в Україні курсуватиме резиденція Миколая на колесах

Впродовж п’яти днів поїзд розвозитиме подарунки українським дітям на звільнених територіях

19 грудня 2022, 20:20
Поділіться публікацією:

Потяг-резиденцію Святого Миколая ініціювали українські залізничники, пишуть "Коментарі". Впродовж п'яти днів резиденція святого покровителя дітей розвозитиме подарунки малечі у прифронтові території та в населені пункти, які нещодавно звільнені нашими захисниками. Про це повідомив заступник голови Офісу Президента Кирило Тимошенко.

Вперше в Україні курсуватиме резиденція Миколая на колесах

В Україні запустили потяг-резиденцію Святого Миколая

"Потяг Святого Миколая попрямував до Харківщини, Донеччини, Миколаївщини та Херсонщини. Це спільний проєкт Укрзалізниці, ЮНІСЕФ та Міністерства соціальної політики", — каже високопосадовець. Укрзалізниця стала офіційним перевізником Святого Миколая. Потяг курсуватиме кілька днів поспіль, аби всюди встигнути. Головне, що у дітей, які пережили і переживають дотепер жахіття війни буде привід посміхнутися, загадати бажання та отримати подарунки.

У столиці сьогодні традиційно 19 грудня, у День Святого Миколая, запалили новорічні вогні "Ялинки незламності" на Софійській площі. Прикрасили новорічне дерево енергоощадними гірляндами, що світитимуться від генератора. Підсвічувати ялинку будуть щодня з 17:00 до 21:00. Також поруч з генератором облаштують точки для підзарядки гаджетів. Для цього найближчими днями облаштують спеціальний намет.

Як писали "Коментарі", 13 листопада, "Укрзалізниця" у співпраці з інтернет-платформою United24 запускає благодійний проєкт під назвою "Квитки до перемоги". Так, починаючи з цього дня, громадяни України зможуть придбати квиток на рейс з Києва до Луганська, Донецька, Сімферополя, Маріуполя та нещодавно звільненого Херсона. Скористатися купленим квитком, звичайно ж, можна буде лише після повної деокупації міст.



Читайте Comments.ua в Google News
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть Ctrl+Enter.
comments

Обговорення

Поділіться своєю думкою!


Новини